Οι Φέρες γεννούν σκακιστές με μεγάλες δυνατότητες

1472

Στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο Hotel Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη έγιναν οι προκριματικοί αγώνες Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Σερρών του Πανελλήνιου Ατομικού και Ομαδικού Πρωταθλήματος Σχολικού Σκακιού.

Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές σκακιστές, στον προπονητή κ. Ιωαννίδη Κωνσταντίνο, στο Δ.Σ. και στους γονείς των μαθητών – σκακιστών του Σκακιστικού  Ομίλου  Φερών για τις μεγάλες επιτυχίες τους!

Στο Ομαδικό το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φερών με τους σκακιστές: Κούτλα Νικόλαο, Γκέροφ Χρήστο, Κούτλα Μαρία και Γιάκατη Ιωάννα πήρε την 1η θέση ανάμεσα σε 14 Δημοτικά όλης της Περιφέρειας.

Επίσης στο Ομαδικό το Γυμνάσιο Φερών με τους σκακιστές : Στάγκογλου Δημήτριο, Γαβριηλίδη Πέτρο, Βαλσαμίδη Αθανάσιο, Κούτλα Αντιγόνη και Τερζή Ευαγγελία πήρε την 4η θέση ανάμεσα σε έξι Γυμνάσια μεγάλων πόλεων.

Στο Ατομικό συμμετείχαν 23 μαθητές σκακιστές από το 3ο Νηπιαγωγείο, τα τρία Δημοτικά Σχολεία των Φερών και το Γυμνάσιο Φερών και ένας μαθητής από το Δημοτικό Σχολείο Πέπλου. Επίσης δύο Φεριώτες  μαθητές σκακιστές ο Δημάκης Σταύρος και η Δημάκη Ευαγγελία αγωνίστηκαν με τα σχολεία της Καβάλας και διακρίθηκαν.

Στο Ατομικό θέσεις πρόκρισης για τους Τελικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Αθήνα στις 1 και 2 Απριλίου 2018 πήραν 12 μαθητές οι: Κούτλα Μαρία, Σιγλίδης Σταύρος, Σιγλίδης Δημήτριος, Ζαβράκας Γεώργιος, Κούτλας Νικόλαος, Γκέροφ Χρήστος, Γιάκατη Ιωάννα, Στάγκογλου Δημήτριος, Κούτλα Αντιγόνη, Βαλσαμίδης Αθανάσιος, Τερζή Ευαγγελία, Γαβριηλίδης Πέτρος.

Μας κάνατε περήφανους με τις επιτυχίες σας και προβάλατε τον τόπο μας με το καλύτερο τρόπο.

Ευχόμαστε στους προκριθέντες καλή επιτυχία!!!

                                                            Ο Αντιδήμαρχος Φερών & Πρωτογενούς Τομέα

                                                                                   Γκότσης Νικόλαος