Καθαρά Δευτέρα πάμε εκδρομή στο Μ.Δέρειο και στο Ταβερνάκι της Κυρίας Βασιλικής

1987

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια μέρα που έχουμε όλοι την ευκαιρία για μικρή εκδρομή, που θα μας αφήσει για λίγο μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Έτσι λοιπόν αφού διαλέξουμε έναν καλό χαρταετό και φτιάξουμε ένα καλό καφέ, ξεκινάμε για μια μικρή περιπέτεια στο Μικρό Δέρειο..

Η διαδρομή μαγευτική από όποια πλευρά και αν διαλέξουμε να προσεγγίσουμε τον οικισμό του Μικρού Δερείου, από τη μια πλευρά (μεσώ Αισύμης) θα περάσουμε μέσα από το αιολικό πάρκο με τις ανεμογεννήτριες να είναι κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής !!!

Στην Άλλη διαδρομή από Μάνδρα.. θα απολαύσουμε μια διαδρομή γεμάτη πράσινο !!!

Αφού διαλέξουμε μια ασφαλή περιοχή για να “πετάξουμε” τον χαρταετό μας, φυσικά μακριά από καλώδια της ΔΕΗ και απολαύσουν μικροί και μεγάλοι το καταπληκτικό τοπίο και τον καθαρό αέρα !!!

Κάπου εκεί θα αρχίσει να χτυπάει και το καμπανάκι της πείνας..

Εδώ έρχεται στο μυαλό μας το Ταβερνάκι της Κυρίας Βασιλικής στο Μικρό Δέρειο.. Συστάσεις δεν χρειάζονται μιας και είναι γνωστό σε όλους πλέον για τα πεντανόστιμα πιάτα του αλλά και το καταπληκτικό γλυκό που έρχεται στο τέλος !!!

Εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι την Καθαρά Δευτέρα οι σούβλες θα γυρίζουν από το πρωί με κοτόπουλα αλλά και κοντοσούβλι και όχι μόνο, τα κάρβουνα θα περιμένουν τις δικές σας επιλογές.. Και φυσικά θα υπάρχουν Σαρακοστιανά για κάθε γούστο σουπιά με σπανάκι, μοσχοι (μικρό χταποδάκι) στιφάδο, φασόλια γίγαντες, διάφορες σαλάτες και φυσικά ζυμωτό παραδοσιακό ψωμί !!!

Όπως καταλαβαίνετε ο προορισμός είναι ένας..

Τηλ. Επικοινωνίας: 6985074108