Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους την Τσικνοπέμπτη στην Ορεστιάδα

1672

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, διοργανώνει αποκριάτικη εκδήλωση με τίτλο «Τσικνομπουρμπούλης 2018», την Τσικνοπέμπτη 08 Φεβρουαρίου, από τις 4 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Η παράσταση street circus στην κεντρική πλατεία θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους με  πολλούς χαρακτήρες και πολλά χαμόγελα, ζογκλερικά κόλπα, ισορροπιστικά και ακροβατικά τρυκ, σχοινοβασία, μονόκυκλο. Ψυχαγωγοί θα πραγματοποιήσουν ψυχαγωγική παράσταση η οποία θα περιλαμβάνει ομαδικά, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κωμικά ταχυδακτυλουργικά τρυκ και πολύ χορό. Πανύψηλοι και επιβλητικοί ξυλοπόδαροι με πελώριες φορεσιές, θα παίζουν με τον κόσμο δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρέλαση καρναβαλιστών που θα ξεκινήσει στις 17:30 από το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο με κατεύθυνση προς την πλατεία όπου στη συνέχεια σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα θα γίνει διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης-παρουσίασης στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ομάδες καρναβαλιστών που συμμετείχαν στην παρέλαση. Ειδική επιτροπή θα βραβεύσει, την καλύτερη ομαδική παρουσία. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει παραδοσιακό τσίκνισμα και πάρτι για όλους με DJ.

 

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους με την πιο ξέφρενη διάθεση, με αστείρευτο κέφι και φαντασία, για τρελό ξεφάντωμα, απίθανα μασκαρέματα, πολύ χορό και τραγούδι…!!!

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ

Αρχοντίδης Αρχοντής