Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το ΚΤΕΟ Ορεστιάδος

1796

Ανακοινώνεται ότι, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου), προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του ΚΤΕΟ Ορεστιάδας, θα δεχτεί οικονομικές προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υποστήριξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ «ΕΝ ISO 9001:2015», στο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας.

2. Πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ «ΕΝ ISO 9001:2015» στο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας.

3. Ετήσια διακρίβωση μηχανημάτων, μιας μικτής αυτόματης γραμμής ελέγχου οχημάτων «BEISSBARTH», στο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας.

4. Ετήσια συντήρηση μηχανημάτων, μιας μικτής αυτόματης γραμμής ελέγχου οχημάτων «BEISSBARTH», στο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας.

5. Ετήσια συντήρηση, του εγκατεστημένου προγράμματος Η/Υ (SOFTWARE) «ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ» στο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας.

Η εν λόγω δαπάνη, θα βαρύνει και θα καλυφθεί από τον Φορέα Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Κ.Α.Ε. 4071.9899.0003 οικ. έτους 2018.

Επισημαίνουμε ότι η σύγκριση των προσφορών, για την ανάδειξη μειοδότη, θα γίνει με βάση τη χαμηλότερη τιμή.

Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους και δεν θα είναι δεσμευτικές για την Π.Α.Μ.Θ., ούτε υποχρεούται αυτή να προχωρήσει άμεσα στην εν λόγω ανάθεση, για οποιονδήποτε λόγο. Η Π.Α.Μ.Θ. θα προβεί στην ανάθεση, μετά την έκδοση των σχετικών Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την οικονομική προσφορά (για όσες υπηρεσίες επιθυμούν, μιας ή του συνόλου αυτών, ξεχωριστά), υπογεγραμμένη και σφραγισμένη με την φορολογική σφραγίδα του προσφέροντα (ιδιοχείρως / ταχυδρομικώς / τηλεομοιοτυπικώς και κατόπιν αποστολή των πρωτοτύπων) μέχρι την Τρίτη 30/01/2018 και ώρα 14.30 μ.μ. στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας Π.Ε. Έβρου, Ταχ. Διεύθυνση: Ευριπίδου 98, 682 00 Νέα Ορεστιάδα, τηλεομοιότυπο: 2552 3 51450.