Ελάτε να μιλήσουμε σε όλους για τον Έβρο μας!

2071

Η αφορμή , ήταν μια παρατήρηση που δεχθήκαμε από έναν επισκέπτη μας και αφορά μια ανάρτηση μας

Δεν έχει τόση σημασία το γεγονός αλλά κυρίως ο διάλογος που είχαμε μαζί του, και μας γέννησε την ανάγκη να γράψουμε μερικά πράγματα, και τον ευχαριστούμε θερμά για την παρατήρηση.

Αναλύοντας τη θέση μας, ως ένα ταπεινό (και το πιστεύουμε) μέσο επικοινωνίας και διαλόγου, με τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει τα νέα του Έβρου, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές καταρχήν πως, το inevros και όσοι ασχολούνται με αυτό, ξεκίνησε και παραμένει έξω από κάθε κομματική χρειά. Δεν είμαστε όμως απολιτικοί.

Το παραπάνω όμως, λίγο μας ενδιαφέρει. Ο σκοπός που δημιουργήσαμε το inevros, είναι άλλος. Θέλουμε να αναπτύξουμε με τους αναγνώστες μας μια μορφή επικοινωνίας που δεν θα παραπέμπει στον συνηθισμένο τρόπο που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ. Σίγουρα δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα, γι’ αυτό ζητούμε τη “βοήθεια” σας.

Το όνειρο μας είναι να συμβάλλουμε ώστε να προβάλλουμε τον Έβρο απ’ άκρη σ’ άκρη με τον τρόπο που του αξίζει πραγματικά. Να αναδείξουμε όλη αυτή την όμορφη ιδιαιτερότητα της περιοχής μας, που μπορεί να μην τη συγκρίνουν κάποιοι με άλλες περιοχές, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Και άρχισε να αρέσει και σε πολλούς άλλους. Εδώ ακριβώς ζητούμε τη βοήθεια σας.

Θέλουμε να σας παρακινήσουμε ώστε να μοιραστείτε μαζί μας. Είμαστε γεμάτοι διάθεση να προβάλλουμε την κάθε πλευρά του τόπου μας είτε γεωγραφική, είτε γαστρονομική είτε πολιτιστική ή ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος για τον Έβρο μας. Έχουμε πολλά να δείξουμε για μας. Και ακόμη περισσότερα να ανταλλάξουμε. Πιστεύουμε ότι είναι όμορφη η ανταλλαγή και το μέσο (όσο ταπεινό κι αν είναι) είναι εδώ. Ελάτε να παίξουμε στην τελική.

Να ξεφύγουμε λίγο από τη μονοτονία της καθημερινότητας, που συνοδεύεται ειδικά στις μέρες μας και με μεγάλες πρακτικές δυσκολίες, ακόμη και για την επιβίωση μας. Απευθυνόμαστε στον καθένα από εσάς που θέλει να κάνει κάτι για τον τόπο μας, και ίσως δεν βρήκε την αφορμή.

Είμαστε σίγουροι ότι το πιάσατε το νόημα. Όσο φιλόδοξο κι αν ακούγεται, σήμερα μπορούμε να το πετύχουμε. Ο τρόπος υπάρχει. Ελάτε να μοιραστούμε και να αναδείξουμε τον Έβρο μας. Ελάτε να μιλήσουμε σε όλους για τον Έβρο μας!