Με ήχους Θράκης γιόρτασε τα 25 χρόνια του ο Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης

1251

Με ήχους Θράκης και εκατοντάδες κόσμου πλημμύρισε το Σαββατόβραδο της 13ης Ιανουαρίου 2018, η αίθουσα του νέου πάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης» γιόρτασε τα 25 χρόνια προσφοράς του στον Πολιτισμό, την Κοινωνία και την Οικονομία της περιοχής.

50 και πλέον γυναίκες του χορευτικού μας, παρουσίασαν στην έναρξη της επετειακής βραδιάς το μοναδικό Πετρωτιώτικο χορό «Ράντου», που αποτελεί και τη χαρακτηριστικότερη πολιτιστική ταυτότητα των Πετρωτών.

Το γλέντι κράτησε έως αργά το βράδυ με την πίστα να μην αδειάζει ποτέ χάριν του παραδοσιακού μουσικού σχήματος του Νίκου Ζαπάρτα και των αξιέπαινων μουσικών του – Βαγγέλη Κατσουλίδη (τραγούδι/ούτι), Γιώργου Μπεζυργιαννίδη (γκάιντα), Ντίνου Βασιλειάδη (κλαρίνο), Δημήτρη Μπουζαμάνη (κρουστά), Τόλη Βαργιαμίδη (τραγούδι/ακορντεόν).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες μας και το χορευτικό μας συγκρότημα με το χοροδιδάσκαλο Στράτο Μπεζιργιαννίδη, που δήλωσαν βροντερό παρόν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι Βουλευτές Έβρου κ.κ. Δημήτρης Ρίζος και Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Εντετάλμενος Σύμβουλος Δήμου Αλεξ/πολης κ.Χρήστος Γερακόπουλος (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξ/πολης κ.Ε.Λαμπάκη), οι οποίοι στους χαιρετισμούς τους μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το σύλλογο και την προσφορά του στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία του τον π. Διοικητή της ΧΙΙ ΜΚ ΜΠ Έβρου στργού Παναγιώτη Φαραντάτου.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς αποτέλεσε και η παρουσία πάρα πολλών εκπροσώπων διακεκριμένων πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων: Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, «Τρίγωνο Έβρου» Αλεξ/πολης, «Ο Φάρος» Απαλού, Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης, Ανατολική Ρωμυλία Έβρου, Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης», Ποντίων Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός», Τυχεριωτών Αλεξανδρούπολης, Κρητών Έβρου «Ο Μίνωας», Πεύκων «Οι Ρίζες», «Ακρίτες» Αλεξανδρούπολης.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: «Βαρτάν», «Polymedical», «Ροδοσταλίς».

Ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που δημοσίευσαν/ανακοίνωσαν τα δελτία τύπου μας, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην άμεση ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για συμμετοχή στην επετειακή μας εκδήλωση.