Πολίτης αναλύει τις επιπτώσεις της κατάργησης της γραμμής Δίκαια-Αλεξανδρούπολη

1314

Ανάλυση για τη χρησιμότητα των δρομολογίων Δίκαια-Αλεξανδρούπολη έκανε αγανακτησμένος πολίτης σε γκρουπ του FB.

Η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταργήσει το βραδινό και το πρωινό δρομολόγιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Βόρειο Έβρο.

Διαβάστε τα όσα αναφέρει:

Θα ήθελα να αναφερθώ στην απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταργήσει το πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας από τα Δίκαια για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και για το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο από την Αλεξανδρούπολη για τα Δίκαια Τριγώνου και πόσο σημαντικό ήταν για τους κατοίκους στο βόρειο Έβρο και ειδικά για τους ασθενέστερους οικονομικά αφού με μόνο 5 ευρώ από Δίκαια ταξίδευαν στην Αλεξανδρούπολη !!
Παρότι αναχωρούσε στις 4:15 το πρωί και έφτανε στην Αλεξανδρούπολη 6:30 είχαν ολη τη μέρα στη διάθεσή τους να τελειώσουν τις δουλειές τους οπως σε υπηρεσίες σε γιατρούς και στο νοσοκομείο για εξετάσεις !!
Αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες να απολαύσουν για λίγες ώρες τη θάλασσα και να επιστρέψουν με το τελευταίο δρομολόγιο που αναχωρούσε γύρω στις 10:30 το βράδυ.
Αλλά όπως επίσης και για αυτούς που ήθελαν να ταξιδέψουν από Ορεστιάδα και Διδυμότειχο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη φοιτητές στρατιωτικοί και πολλοί άλλοι που πλέον θα έχουν πρόβλημα και στην επιστροφή τους αφού το ταξίδι τους θα τελειώνει στην Αλεξανδρούπολη !!