Ορεστιάδα: Στην Καβύλη έκοψαν την πίτα τους οι διαιτητές της Θράκης. Σε ποιόν έπεσε το φλουρί!

1422

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2018 στην Καβύλη Έβρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της Ορεστιάδας με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι διαιτητές του συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Παρόντες ήταν και διαιτητές που τις περασμένες δεκαετίες έγραψαν την δική τους ιστορία με τη φανέλα του συνδέσμου.
Το  δώρο για τον τυχερό (: Πασχάλη Καργιώτη) που έτυχε το φλουρί της πίτας, ήταν ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσει αγώνα ελληνικής ομάδας στη euroleague, σε μία από τις εκδρομές που θα διοργανώσει ο σύνδεσμος.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή της Ορεστιάδας για την στήριξή της, επαίνεσε τα μέλη του συνδέσμου για την υπομονή που επέδειξαν την περασμένη χρονιά, λέγοντάς τους πως “τίμησαν το σύνδεσμο, τον διαιτητή και τον αγώνα για την αξιοπρέπεια, δίχως υποκρισία και δημαγωγίες”, εξήρε την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και ολοκλήρωσε με την παρότρυνση να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη για τη συνεργασία του, στην Κική Νικολετοπούλου διαιτητή-επιστήμονα πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, στην Τατιάνα Κωνσταντινίδου διαιτητή-επιστήμονα πτυχιούχο της Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής ΔΠΘ.

Πηγή