Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε η αστυνομία για ιδρύματα της χώρας

1091

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, για άλλη μια χρονιά το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, συγκέντρωσαν, εθελοντικά, διάφορα είδη, τα οποία  προσέφεραν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

 

Συγκεκριμένα:

  • Την 20-12-2017, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν βοήθεια σε είδη στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας  – των Παιδικών Χωριών SOS στην Κομοτηνή.
  • Την 21-12-2017, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Συριτούδης και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν βοήθεια σε είδη στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.
  • Την 23-12-2017, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Τραπέζι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.
  • Την 27-12-2017, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  • Την 29-12-2017, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Καραμανλής και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν βοήθεια σε είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου.
  • Την 31-12-2017, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Τράπεζα της Αγάπης, της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας.

 

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.