Ο Εβρίτης Dj (George North) Γιώργος Κουτσούλας μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr

5066
  1. Από που κατάγεσαι;

Η καταγωγή μου είναι 100% Εβρίτικη αφού γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη,ο πατέρας μου είναι από το Σουφλί και η μητέρα μου από ένα χωριό κοντά στο Διδυμότειχο.

2. Από πότε ασχολείσαι με τη μουσική;

Ασχολούμαι με τη μουσική περίπου από την ηλικία των 5 ετών, μιας και ο πατέρας μου ήταν μουσικός και θα έλεγα ότι μου μετέδωσε το μουσικό dna στο αίμα μου.

  1. Πως αποφάσισες να γίνεις DJ;

Μεγαλώνοντας σε ένα μουσικό περιβάλλον η περιέργεια του ραδιοφώνου από τα παιδικά μου χρόνια, με ώθησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Σέρρες όπου μεγάλωσα. Η ενασχόληση με τον ραδιοφωνικό σταθμό, μιας και το μόνο που έκανα ήταν απλά οι επιλογές της μουσικής και όχι εκφωνήσεις με πήγαν σε ένα άλλο επίπεδο θα έλεγα, αυτό του διασκεδαστή δηλαδή αυτόν που θα διασκεδάσει το κόσμο με τις μουσικές επιλογές,κοινώς τον D(isc) J(ockey).

Η απόφαση νομίζω ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι σε ένα πάρτι ενός μεγαλύτερου σε ηλικία φίλου μου να έχω 2 φορητά κασετόφωνα/cd player’s και να προσπαθώ να μιξάρω με αυτόν το τρόπο τα τραγούδια μεταξύ τους. Όλα αυτά στην ηλικία των 13-14.

4. Τι είδος μουσικής “γράφεις” ;

Οι μουσικές μου παραγωγές είναι κατά βάση House μουσική σε στυλ afro,soulful & deep. Γενικά η μουσική για μένα είναι μία καθημερινή εξερεύνηση χωρίς κανέναν να μου βάζει όριο. Μπορεί να μπω στο στούντιο μου και να καταλήξω να γράφω για παράδειγμα μια ροκ μπαλάντα ή ακόμα και ελληνική μουσική,πράγμα το οποίο θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να πειραματιστώ.

5. Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από τη μουσική;

Έχω τελειώσει ηλεκτρονικός οπτικοακουστικών συστημάτων και εργάζομαι το τελευταίο χρόνο ως γενικός τεχνικός συντηρητής σε μεγάλη παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων αν και θα επιθυμούσα να ζω και να ασχολούμαι μόνο με τη μουσική.

6. Με ποιους έχεις συνεργαστεί μέχρι τώρα και με ποιούς θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;

Έχω συνεργαστεί με τον DSF(Γιάννης Πασχάλης) καθώς μαζί του κυκλοφόρησα τη πρώτο μου επίσημο κομμάτι. Nikko Sunset,Elias Fassos,Billka,Dim Vach,Christos Fourkis,George Tsillipakos & Haris Eustathiadis είναι μερικά ονόματα που μπορώ να αναφέρω που έχουμε συνεργαστεί μουσικά είτε να κάνω εγώ κάποιο remix σε αυτούς είτε κάποιο remix αυτοί σε μένα.

Γενικά είμαι υπέρ της συνεργασίας μιας και πιστεύω ότι πάντα κάτι μαθαίνεις/μοιράζεσαι.

Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο,DJ Angelo & Da Mike, Thodoris Triantafullou, Prop & Ganda όσον αφορά τα δικά μας παιδιά και με Louie Vega,David Morales,Joe Claussel,MoBlack,Black Coffee & πολλούς άλλους άπο το εξωτερικό.

7. Ποία είναι τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια που εσύ δημιούργησες και γιατί;

Μέχρι στιγμής έχω κυκλοφορήσει 11 επίσημα κομμάτια και πάνω από 20 ανεπίσημα edits/bootleg/remixes. Το τελευταίο ανεπίσημο cover που έκανα στο υπέροχο κομμάτι του George Michael – Jesus to a child είναι στη λίστα με τα πολύ αγαπημένα λόγω του ιδιαίτερου στίχου του. Άλλα 2 αγαπημένα κομμάτια που έγραψα σε μουσική και στίχο (το ένα σε συνεργασία με τη πολύ καλή μου φίλη Γιάννα) για το σύλλογο “Φλόγα” τα οποία είναι δωρεά από εμένα προς τον σύλλογο και όλα τα έσοδα των κομματιών από τις πωλήσεις μεταφέρονται στο λογαριασμό της “Φλόγας” για τη στήριξη του έργου τους χτυπάνε τη πρωτιά στα αγαπημένα μου καθώς είναι για πολύ καλό σκοπό!

8. Ξέρουμε ότι παίζεις σε πολλά ραδιόφωνα και όχι μόνο, μίλησέ μας λίγο γι’ αυτήν την εμπειρία;

Έχω εβδομαδιαίες εκπομπές σε 2 Ελληνικά web radios. Κάθε Παρασκευή 23:00-24:00 στο Athens Jockey Radio και κάθε Κυριακή στο Radio Must Athens 21:00-22:00 και μια φορά το μήνα guest σε web radio που βρίσκεται στο Λονδίνο. Το να εκφράζεσαι μουσικά μέσω του web radio είναι κάτι που πριν από 15 χρόνια έμοιαζε παράξενο.

Το ότι μπορεί οποιοσδήποτε με ένα κινητό τηλέφωνο,tablet ή έναν απλό υπολογιστή να ακούσει τη μουσική σου όπου και αν βρίσκεται στο κόσμο, είναι καταπληκτικό και διασκεδαστικό.

9. Που μπορούμε να σε απολαύσουμε αυτή την περίοδο;

Tα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια είμαι κάτοικος εξωτερικού, οπότε αν θέλετε να με ακούσετε θα πρέπει να πάρετε αεροπλάνο ώστε να επισκεφθείτε το cafe Freddo στην Ουτρέχτη-Ολλανδία !!!

10. Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

Το 2018 έχω ανεβάσει τον προσωπικό μου πήχη σε υψηλό επίπεδο δουλεύοντας σκληρά να πετύχω τους στόχους μου. Είμαι απασχολημένος με αρκετά projects προσωπικά αλλά και με συνεργασίες. Αν όλα πάνε καλά ελπίζω πως αρχές Φεβρουαρίου θα δείτε και το πρώτο μου βιντεοκλίπ.

Σκοπός μου είναι να κυκλοφορήσω κάποια κομμάτια μου, σε δισκογραφικές εταιρίες του εξωτερικού και ευελπιστώ πως θα ολοκληρώσω το πολυπόθητο άλμπουμ που ετοιμάζω εδώ και μήνες.

 

SOCIAL MEDIA ;

George North Profile : www.facebook.com/GeorgeNorthKoutsoulas

George North Fanpage www.facebook.com/GeorgeNorthMusic

https://soundcloud.com/georgenorth
twitter.com/DJ_GeorgeNorth
instagram.com/djgeorgenorth
djgeorgenorth@yahoo.com
www.youtube.com/user/GeorgeNorthMusic
www.mixcloud.com/georgenorth