Τα… χώνει χοντρά σήμερα ο Δήμαρχος… Ανίκανη, επιπόλαιη και ανεύθυνη η κυβέρνηση για τα διόδια στη Μέστη

2044

Με επιστολή του στους υπουργούς ΥΠΟΜΕ και Οικονομικών, ο κ. Μαυρίδης αναφέρεται με επιθετικό τρόπο στην έναρξη λειτουργίας των διοδίων στη Μέστη.

Ανίκανη, επιπόλαιη και ανεύθυνη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο Δήμαρχος για την μη υλοποίηση της ΚΥΑ, που αφορά την απαλλαγή από την πληρωμή διοδίων των κατοίκων όμορων νομών.

Ας ελπίσουμε ότι θα ιδρώσει τα αυτάκι του κ. Τσακαλώτου και του κ. Σπίρτζη…

Ορίστε και η επιστολή

Αξιότιμοι κύριοι υπουργοί,

Με μεγάλη μου έκπληξη, πληροφορήθηκα από συνδημότες μου που μετακινήθηκαν την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/12/2017 από ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ προς ΚΟΜΟΤΗΝΗ ότι πλήρωσαν κανονικά στα διόδια της ΜΕΣΤΗΣ Ν,ΡΟΔΟΠΗΣ παρά την ψήφιση της ΚΥΑ του Υπουργείου Οικονομικών και ΥΠΟΜΕ (ΦΕΚ 29/11/2017 ΤΕΥΧΟΣ Β, αρ.φύλλου 4156),η οποία προβλέπει την απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής αντιτίμου διοδίων στους μόνιμους κατοίκους όμορων νομών.

Η αδυναμία σας να θέσετε σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης δικαιολογητικών κατοίκων του Ν.ΕΒΡΟΥ για την απαλλαγή τους από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου διοδίων ΠΡΙΝ την έναρξη λειτουργίας του σταθμού διοδίων ΜΕΣΤΗΣ, μας δίνει την εντύπωση, παρόλο τον τεράστιο σεβασμό μας στους ΘΕΣΜΟΥΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΗΚΡΑΤΙΑΣ, ενός ΚΡΑΤΟΥΣ ανεύθυνου, επιπόλαιου και το κυριότερο, ενός ΚΡΑΤΟΥΣ που δεν μπορεί να εφαρμόσει τους νόμους που ψηφίζει.

Σας ζητούμε επιτακτικά να αναστείλετε τη λειτουργία του σταθμού διοδίων ΜΕΣΤΗΣ, μέχρι να αποδειχτείτε ικανοί για την πλήρη εφαρμογή της ΚΥΑ που εσείς ψηφίσατε.