Aρπαγή ανηλίκου στην Ορεστιάδα

3753

Ένα αγόρι ηλικίας 13 ετών αναζητούν οι αρχές στην περιοχή της Ορεστιάδας το οποίο φέρεται να έχει κρύψει ο 47χρονος πατέρας του.

Ο 47χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών όμως του έχει αφαιρεθεί η κηδεμονία τους από την Κοινωνική Πρόνοια.

Τα δύο παιδιά του μικρής ηλικίας έχουν ήδη απομακρυνθεί αλλά ο 47χρονος φέρεται να έκρυψε το άλλο παιδί του, αγόρι ηλικίας 13 ετών, αρνούμενος να το παραδώσει στην Κοινωνική Πρόνοια.

Ο 47χρονος βρίσκεται στα κρατητήρια της Ορεστιάδας και αρνείται να αποκαλύψει που έχει κρύψει τον ανήλικο γιο του ενώ αστυνομικοί αναζητούν το παιδί στην Ορεστιάδα επισκεπτόμενοι και αρκετά καταστήματα της πόλης με την φωτογραφία του 47χρονου μήπως καταφέρει κάποιος να τον αναγνωρίσει ώστε να βρεθούν πληροφορίες για το που κρύβει τον ανήλικο γιο του.

Η ακτίνα των ερευνών έχει επεκταθεί και στο Διδυμότειχο οπού αστυνομικοί έψαξαν μέχρι και στις σπηλιές του Καλέ αναζητώντας το 13χρονο παιδί χωρίς ωστόσο να βρουν το παραμικρό.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σύμφωνα με το άρθρο 306 του ποινικού κώδικα ενώ έχει ξανααπασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Την είδηση μετέδωσε το RadioEvros.gr

**16:38 Σύμφωνα με πληροφορίες ο 13χρονος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.