Κριθαράκι κοτόπουλο στο πήλινο από τις Hot Γεύσεις του Κωνσταντίνου

848

Κριθαράκι με κοτόπουλο στο πήλινο…..και σερβίρετε με παρμεζάνα ..
Υλικά: 2 κούπες κριθαράκι το πολύ μικρο (ρυζάκι)
Κοτόπουλο…1 ντομάτα κομμένη κομματάκια..2 κρεμμύδια ξερά…1κ.σ. σάλτσα πολτό..μαϊντανό.. αλάτι ..πιπέρι μαύρο κ κόκκινο..λάδι..1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα…

Εκτέλεση: «Σοτάρουμε το κριθαράκι κ το κρεμμύδι με λίγο λάδι…(το σοτάρω για να ναι σπυρωτό)….στην συνέχεια ρίχνετε κ τα υπόλοιπα υλικά …συμπληρώνετε και 2 ποτήρια νερό…κλείνετε το καπάκι να πάρει μια βράση ….το κοτόπουλο το πέρασα από τοστιέρα….αν θέλετε το ψήνετε κ στο φούρνο ….και μετά στο πήλινο και στο φούρνο…για 40 λεπτά …βγάζετε μετά το καπάκι να πάρει κ λίγο χρώμα…σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα….καλή όρεξη φιλαράκια…

Hot Γεύσεις By Konstantinos