26ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων (Π.Ο.Θ.Σ.)

1089

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 4 μ.μ. στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί το 26Ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων (Π.Ο.Θ.Σ.).

Στο συμβούλιο συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των μελών της ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα.

Παρουσιάζονται και αναλύονται θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες της ομοσπονδίας. Ακολουθεί συζήτηση πάνω στις θέσεις και προτάσεις των συλλόγων μελών.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης ιδρύθηκε στις 20 Απριλίου 2001 με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Έχοντας μεγάλο το αίσθημα της ευθύνης αλλά και της κληρονομιάς που έχουμε στην πλάτη μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια, μελετώντας – ερευνώντας – καταγράφοντας τους παραδοσιακούς χορούς, τα τραγούδια, την φορεσιά αλλά και ότι αφορά στην καθημερινή διαβίωση εκείνης της εποχής.  Ο σύλλογος, διατηρώντας τμήματα ενηλίκων και παιδικά, αριθμεί σήμερα περίπου 100 ενεργά μέλη. Συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ εντός και εκτός του Νομού μας, προβάλλοντας και στηρίζοντας την παράδοση του τόπου μας. Επίσης συμμετέχει και σε πολλές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό την βοήθεια και στήριξη των συνανθρώπων μας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Πυλούδη Γεώργιο στο 6936575621.