Εγκαινιάζει το νέο του εργοστάσιο ο “Θρακών Αμνός” στην Ορεστιάδα

2768

Εγκαίνια θα τελέσει μετά το πέρας της ολοκλήρωσης του εργοστασίου επεργασίας γάλακτος  ο «Θρακών-Αμνός». 

Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω:

O Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ν. Έβρου «Θρακών-Αμνός» μετά το πέρας των εργασιών στο πλαίσιο του σχεδίου : «Δημιουργία χώρου επεξεργασίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» στο Νεοχώρι, Ορεστιάδος, σας καλεί να παρευρεθείτε στον εγκαινιασμό των εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεων, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ.

Η Τελετή των εγκαινίων θα γίνει παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κου Ε. Αποστόλου.
Ο «Θρακών-Αμνός» ιδρύθηκε το 2012, σημειώνοντας έκτοτε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ σήμερα αριθμεί 180 αιγοπροβατοτρόφους από ολόκληρο το Νομό Έβρου. Δράσεις του Συνεταιρισμού αποτελούν η εμπορία Αιγοπρόβειου Γάλακτος, η εκπαίδευση και συμβουλευτική των παραγωγών, η Συμβολαιακή Γεωργία, οι συνεργασίες με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και πλέον η Μεταποίηση του Γάλακτος.
Με την δημιουργία του χώρου επεξεργασίας Γάλακτος στο Νεοχώρι, Ορεστιάδος, ο Συνεταιρισμός δύναται να εφοδιάζει τους ιδιόκτητους Αυτόματους Πωλητές, αρχικά σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, αλλά και σύντομα σε περισσότερα σημεία στον Ν. Έβρου, αλλά και σε άλλους Νομούς, στοχεύοντας στην παραγωγή παραδοσιακών αλλά και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.