Έτοιμη η ομάδα του RUN GREECE Αλεξανδρούπολης να κατακτήσει την Ελλάδα

1638

Το Σάββατο αναχωρεί η αποστολή της ομάδας του RUN GREECE Αλεξ/πολης, που εκπροσωπεί την Περιφέρεια Αν.Μακ.Θράκης, στον τελικό των 3χλμ, χορηγία της ERGO, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 12/11, κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Σήμερα στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού, στο στάδιο συγκεντρώθηκαν οι αθλητές/τριες κάτοικοι Αλεξ/πολης, για τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της αποστολής.
Ο αγώνας ξεκινά την Κυριακή στις 10.35 με τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό των πρώτων Μαραθωνοδρόμων.
Ο αγώνας έχει ομαδικό πνεύμα μιας και διαγωνίζονται οι 7 ομάδες των αγώνων Run Greece και οι νικήτριες ομάδες των ανδρών και γυναικών θα χορηγήσουν 5000 ευρώ σε ίδρυμα της περιοχής τους, δώρο της WIND.
Όλα τα έξοδα των αποστολών έχει αναλάβει η ERGO Ασφαλιστική.

Την 20άδα του RG Αλεξ/πολης αποτελούν οι: Τσιτάκ Σαλή, Χατζηαντωνίου Αλέξανδρος, Βαφειάδης Κων/νος, Σκαρλάτου Φωτεινή, Φουρλάμη Σοφία, Ζάχου Ελευθερία, Διαμαντάκης Παναγιώτης, Αλεξάκη Χρύσα, Τάσιος Νίκος, Στάθη Ουρανία, Γκάτζιος Απόστολος, Στεργίου Κων/να, Καπούτσης Χρήστος, Πανώτα Γεωργία, Μποζατζίδης Γιώργος, Γιαλαμίδου Αναστασία, Χατζηβασιλείου Γιώργος, Τσουκαλά Γιαννούλα, Γκουτσίδης Ιωάννης και Γιαννακίδου Βασιλικη.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαραθωνίου συμμετέχει για πρώτη φορά και η ρέκοργούμαν του ΜΓΣ Εθνικού, Αριστέα Τσουκαλά ελπίζοντας για ένα νέο ρεκόρ.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!