Τρένο πέρασε από την Καρωτή Διδυμοτείχου

4255

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το τρένο πέρασε (και) από την Καρωτή. Δε μιλάμε προφανώς για κανονική αμαξοστοιχία αλλά για το τρένο του Ορφέα Σοφικού που μετά από Δαδιά και Πέπλο έστρωσε ράγες και στο γήπεδο της Καρωτής ”παρασύροντας” την ομάδα της Δόξας με το δύσκολο 2-1 σκορ.
Σε ένα πρώτο μέρος με μονόλογο ευκαιριών από τους γηπεδούχους και με τον Μπρούτσο να αρνείται σε πολλές περιπτώσεις καθώς το αρχικό σχήμα δεν βοήθησε την ομάδα μας στην αναμενόμενη ανάπτυξη, ο Ορφέας δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα για την ανάπαυλα κόντρα στη ροή του αγώνα θα ευτυχίσει να προηγηθεί με όμορφη ατομική ενέργεια από τον νεοαποκτηθείσα Λάζο ο οποίος αφού άδειασε δύο αντιπάλους του σούταρε πετυχαίνοντας το 0-1 στο 45′.
Στην έναρξη της επανάληψης και τον Ορφέα παραταγμένο με διαφορετικό πλέον σύστημα, στο 47′ ο Δροσίδης θα πλασάρει δίπλα από το κάθετο δοκάρι μόλις άουτ κι ότι δεν κατάφερε εκείνη τη στιγμή θα το καταφέρει δώδεκα λεπτά αργότερα αφού σε ένα σπριντ θα κερδίσει τον αντίπαλο του κατά κράτος πλασάροντας από τα μέσα της περιοχής κάνοντας έτσι το 0-2. Το μόνο που θα καταφέρει η γηπεδούχος ομάδα ασκώντας πίεση κατά διαστήματα ως το τέλος του αγώνα ψάχνοντας το κάτι καλύτερο είναι να μειώσει με κοντινή κεφαλιά σε 1-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό με τους παίκτες μας να παίρνουν μία επαγγελματική νίκη, την τέταρτη σε 4 αγωνιστικές πρωταθλήματος, οι τρεις μάλιστα εκτός έδρας.
Συγκινητικός Δοϊτσίδης γι άλλο ένα παιχνίδι δείχνοντας συνεχώς την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους για τη νίκη που τους εδραιώνει στην κορυφή, αστραφτερό διαμάντι πολλών καρατίων στα χέρια του Ορφέα η τελευταία προσθήκη, ο Θάνος Λάζος, κάνοντας τη διαφορά από το ντεμπούτο του κιόλας!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον βοηθό προπονητή, Τζιαμπαζάκη Παναγιώτη να κρατάει το τιμόνι της ομάδας καθώς ο προπονητής μας, Γιώργος Χατζηανδρέου απουσίαζε στην έναρξη λόγω της κηδείας της μητέρας της συζύγου του, στους οποίους ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια.
Τέλος, στο επίσημο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Χάρη Αρχοντόγλου και Χάρη Διαμαντόπουλο για το προσωπικό ενδιαφέρον τους προς το σύλλογο βοηθώντας στα μέγιστα στο σχεδιασμό της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.