Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Γεώργιο Βασιλειάδη

1075

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη στο νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Ιωάννης Βαταμίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Κουκουράβας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε η γενική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου σε συνάρτηση με τον πληθυσμό που παρουσιάζει συνεχή αυξητική τάση και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει δυσαναλογία.

Το περιεχόμενο της συνάντησης επικεντρώθηκε στην κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου και πιο συγκεκριμένα στην εξεύρεση επιπλέον κονδυλίων, πέρα των 3.900.000 ευρώ που έχουν ήδη εξασφαλιστεί και θεωρούνται δεδομένα. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα βρεθεί λύση και μάλιστα εντός των επομένων ωρών.  Επισημαίνεται ότι η μελέτη που έχει εκπονηθεί (κατά 85%) από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, έχει ήδη σταλεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς έγκριση και εντός ολίγων εβδομάδων αναμένεται η ολοκλήρωσή της στο 100%.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου που αφορά στη συντήρηση-ανακατασκευή των περιφερειακών γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ύψους 360.000 ευρώ.