Δέσμευση Βασιλειάδη για εξελίξεις στο νέο κλειστό της Αλεξανδρούπολης

942

Η ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη ήταν ένα από τα βασικά θέματα που έθεσε υπόψη του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί στην Αντιπεριφέρεια, ζητώντας την συνδρομή του υπουργείου ώστε να υλοποιηθεί σύντομα το έργο.
« Εδώ και δυο χρόνια υπάρχουν 3.900.000 ευρώ δεσμευμένα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ζητήσαμε την συνδρομή του υπουργείου προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο,» σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ. Πέτροβιτς υπογραμμίζοντας πως «αυτά τα χρήματα δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμα.»
Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δέσμευση του ποσού και τόνισε πως το υπουργείο θα συνδράμει στην προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο. « Είμαι χαρούμενος που η Περιφέρεια έχει το βασικό κονδύλι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή και θέλω αύριο το βράδυ που θα φεύγω να έχουμε καταλήξει όλα τα μέρη σε μια συμφωνία για το πως θα προχωρήσουμε,» είπε ο κ.Βασιλειάδης και πρόσθεσε: «είναι δύσκολη περίοδος με ένα πολύ σφικτό προϋπολογισμό και με πολύ μεγάλες ανάγκες, λόγω και των πολλών λαθών στο σχεδιασμό του παρελθόντος.»
Ο κ. Βασιλειάδης κατά την περιοδεία του σήμερα και αύριο στον Έβρο, θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τ.Α και Αθλητικών Σωματείων, Οργανώσεων, ενώ θα επισκεφθεί αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Ε. Έβρου.

ert.gr