Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη στην Ορεστιάδα

1320
Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με την συνεργάτιδα της και συντοπίτισσα μας δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού και το τηλεοπτικό τους συνεργείο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας, όπου και διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους, την οποία βιντεοσκόπησαν και πλάνα από αυτήν θα προβληθούν εν ευθέτω χρόνω σε εκπομπή της κ. Κουτσελίνη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, κ. Βασίλης Μαυρίδης, ενώ το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Νεολαίας Νέας Ορεστιάδας «Οι Θράκες» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.

Η κ. Δάφνη Κουκουρίδου, μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου του Μουσείου και μέλος του Συλλόγου «Οι Θράκες» έφτιαξε και παρουσίασε παραδοσιακά θρακιώτικα φαγητά και γλυκά, τα οποία έδωσαν ένα ζεστό χρώμα στην εκδήλωση, ενώ το Μουσείο εκπροσώπησαν και μίλησαν για αυτό ο Πρόεδρος του Μουσείου, κ. Πασχάλης Μαυρίδης, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Τούλα Κουρουμιχάκη και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Βέρα Μαυρίδου.