Tα Νυχτερινά σχήματα στην Θεσσαλονίκη που δεν πρέπει να χάσεις

2430

Τα σχήματα για τον ερχόμενο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη πρόκειται να προκαλέσουν αρκετά το ενδιαφέρον του κόσμου , γιατί οι επιλογές θα είναι πολλές και τα ονόματα που θα πρωταγωνιστούν στα Νυχτερινά Κέντρα πολύ μεγάλα .. Θέλεις να ενημερωθείς για το που πρέπει να βγεις και ποια Μπουζούκια να επισκεφθείς ;;;

Κάτσε Αναπαυτικά και Άκου …

Το Voice Live Stage επιστρέφει ανανεωμένο , και με ένα σχήμα φωτιά … Στο τιμόνι του νυχτερινού κέντρου θα βρίσκετε ο ανατρεπτικός και γεμάτος ενέργεια Βασίλης Μπατής , ο όποιος ετοιμάζεται πυρετωδώς να μας υποδεχτεί από τις 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο .Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το σχήμα θα προκαλέσει μεγάλη ΖΗΜΙΑ  !!! Μαζί του θα είναι και καλλιτέχνες αγαπημένοι στον κόσμο της Θεσσαλονίκης όπου και όλοι μαζί έχουν ένα σκοπό οι νύχτες μας να είναι μόνο Voice !

Από την ώρα που ανακοινώθηκε το σχήμα αυτό , η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να περιμένει πανικός έχει προκληθεί στα social media ! Αυτός το Βουνό της Μουσικής Βιομηχανίας, αυτή το αγαπημένο κορίτσι με την ωραία φωνή και τα Μοναδικά Μάτια εδώ και Χρόνια στην Νύχτα, ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή που πρόκειται να συνεργαστούν αυτό τον Χειμώνα στην Θεσσαλονίκη και να ενώσουν τις μουσικές τους δυνάμεις μετά από Χρόνια και πάλι για έναν Χειμώνα που θα μας ταρακουνήσει σίγουρα στο CLUB VOGUE .. 

Αυτή  η πιο ανατρεπτική τραγουδίστρια της γενιάς της γεμάτη ενέργεια ταλέντο και ασταμάτητη πραγματικά, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για να την ταράξει μετά από καιρό , ο Λόγος για την ΠΑΟΛΑ η οποία θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο STAGE LIVE παρέα με τον Ανατρεπτικό Στέλιο Ρόκκο, με το οποίο πρόκειται να ενώσουν το Λαϊκό Ρεπερτόριο τους για να κάνουν Χαμό στην Θεσσαλονίκη πριν κατηφορίσουν για τον Χειμώνα στην Αθήνα, όπου θα εμφανιστούν στο ΈΝΑΣΤΡΟΝ Παρέα με τον ταλαντούχο και μοναδικό ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ !!!

Είναι από τους νέους καλλιτέχνες που όπου και να πας χορεύεις με τα τραγούδια του είναι ξεσηκωτικός και γεμάτος ενέργεια , ο λόγος για τον Ηλία Βρεττό ,  ο οποίος θα εμφανίζεται στο BARBARELLA Live και έβαλε ένα στοίχημα με την Θεσσαλονίκη, ότι πρόκειται κάθε παρασκευή και Σάββατο να πετάει παρέα μαζί του πριν κατηφορίσει στην Αθήνα και ξεκινήσει την συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και πρόκειται να ενώσουν το ποπ με το λαϊκό και να κάνουν το καλύτερο σχήμα της πρωτεύουσας !

Τρίτη και Τυχερή θα είναι για την Φανή Δρακοπούλου η οποία επιστρέφει στα ΜΑΜΟΥΝΙΑ Live , μιας και οι δύο προηγούμενες σεζόν της πήγαν «τρένο», θεώρησε πως έχει αφήσει κάποιες εκκρεμότητες στην πόλη και επιστρέφει να μας μαγέψει με το μοναδικό λαϊκό ρεπερτόριο της .. Ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το νέο της Τραγούδι που όπως ακούγεται θα το παρουσιάσει πρώτα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ! Μαζί της θα είναι και αρκετά νέα ταλαντούχα παιδιά να κάνουν τις νύχτες σαν να είναι η «Πρώτη Φορά»

7 στα 7 πρόκειται να βάλουν και την Χειμερινή Σεζόν ο Κωνσταντίνος Σερέτης και ο Νίκος Χαλβατζής , οι οποίοι επιστρέφουν στις Χειμερινές Μούσες εν Χορώ μετά από μια μαγική καλοκαιρινή σεζόν .. Είναι από τα μαγαζιά που κρατάνε την διασκέδαση στα ύψη εδώ και αρκετά Χρόνια όλες τις μέρες της εβδομάδας ! Η Συνταγή δοκιμασμένη που μ’ αυτούς τους δύο στο τιμόνι ο χαμός θα συνεχιστεί και φέτος το χειμώνα…