Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

1170
Μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη θα ταξιδέψει τελικά στο Μεξικό ο Εβρίτης Παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση, έπειτα από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, και θα καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων μετακίνησης ώστε ο νεαρός κολυμβητής και ο προπονητής του να βρεθούν στο Μεξικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε όταν ο αθλητής έμαθε ότι θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χωρίς την παρουσία του προπονητή του, αφού η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε την ελληνική αποστολή να συνοδεύσουν μόνο οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές και όχι οι προπονητές των αθλητών, γιατί δεν διαθέτει τα κονδύλια για να συμπεριλάβει στην αποστολή περισσότερους προπονητές και συνοδούς.

Η λύση τελικά ήρθε από την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου που ανακοίνωσε ότι θα παράσχει οικονομική στήριξη προς τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τα έξοδα μετακίνησης στο Μεξικό, όπου θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της Συνεταιριστικής Τράπεζα Έβρου έχει ως εξής:

«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ως ένας οργανισμός που αφουγκράζεται τις εξελίξεις στο κοινωνικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα παράσχει οικονομική στήριξη προς τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη κολύμβησης κ. Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, για τα έξοδα μετακίνησης στο Μεξικό, όπου θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας και το Νομό μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η διαχρονική πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου είναι συνυφασμένη με την συνέπεια σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Δημοσθένη καλή επιτυχία!»