Με μεγάλη επιτυχία έγινε η 2η Συνάντηση του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης στην παραλία της Αγίας Παρασκευής Μάκρης στις 6.8.2017

1216
Η προσέλευση ξεκίνησε από νωρίς και πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών μαζεύτηκε και μαζί με μέλη του Συλλόγου έγινε ένα σώμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα όλοι περάσαν πρώτα από την παραλία για την βουτιά.

Μέλη του Δ.Σ. είχαν κάνει προεργασία μαζί με τη διεύθυνση του καταστήματος και  πάγκοι με δίκτυο και ρεύμα αλλά και επιπλέον φορητοί υπολογιστές (!) περίμεναν όλους όσους ήθελαν να παίξουν μαζί μας.

Εντυπωσιακό το εύρος των ηλικιών των επισκεπτών, μητέρες με δεκάχρονα παιδιά μας ρώτησαν αν μπορούν να συμμετέχουν. Πατεράδες με παιχνιδομηχανές άλλων δεκαετιών στα χέρια ήρθαν και μας ρώτησαν γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμα το μουσείο των υπολογιστών. Νέα μέλη γράφτηκαν, και νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες έγιναν.

Προς το τέλος της βραδιάς έγινε συζήτηση και επικοινωνήσαμε επόμενους στόχους ακούγοντας τη γνώμη όλων. Ο χώρος μας βοήθησε πολύ και για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μπουρκέλη Γιάννη για την φιλοξενία.

Το καλοκαιρινό μας πείραμα όχι απλά πέτυχε αλλά μας ζήτησαν να το επαναλάβουμε. Κρατάμε λοιπόν τα θετικά και υποσχόμαστε να το ξανακάνουμε ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστούμε όσους ήρθαν και προσκαλούμε όσους δεν ήρθαν να μας γνωρίσουν στην επόμενη μας δράση.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΤεΘ O Γραμματέας του Δ.Σ. ΣΤεΘ
 

Στάθης Γρηγοριάδης

 

Νασσίμ Σύριος

τ. 6948787477 τ. 6945295203