Ποιοι άνδρες κάνουν κακό σεξ; Όλα τα σημάδια

1155
Πολλές φορές αρκεί μια και μόνο ματιά για να καταλάβεις για το χαρακτήρα τι άλλου καθώς και αν σου ταιριάζει. Πλέον οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γλώσσα του σώματος μπορεί να δείξει ακόμη και το είδος του σεξ που κάνει αν είναι δηλαδή καλός ή κακός στο σεξ.

Πριν προχωρήστε σε ερωτικές περιπτύξεις δείτε πως θα καταλάβετε τι σεξ κάνει

Κάνει κακό σεξ εάν:

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την κατέγραψε ποιο είναι το προφίλ των ανδρών που κάνουν κακό σεξ σύμφωνα με τις απαντήσεις των γυναικών που συμμετείχαν στην μελέτη.

Σταθερός στο ίδιο πρόγραμμα

Δια χειρός επιστημόνων βρέθηκε ότι όσοι άνδρες είναι σταθεροί στο πρόγραμμα τους και αυτό δεν το αλλάζουν μ τίποτα και για κανένα λόγο κάνουν κακό σεξ. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν αφού μελέτησαν οι ειδικοί τα σημάδια του χαρακτήρα τοςυ άνθρωποο που είναι μονότονοι φαίνεται ότι δεν επιθυμούν τις αλλαγές στην ζωή τους πόσο μάλλον στις ερωτικές τους επαφές.

Είναι μονότονοι

Όσοι άνδρες δεν θέλουν αλλά και οι ίδιοι σιχαίνονται να κάνουν εκπλήξεις παίρνουν χαμηλό βαθμό στο σεξ αφού ακόμη και σε αυτές τις πιο ευαίσθητες στιγμές δεν θέλουν να ξεπερνούν τα εσκαμμένα

Πάνω από όλα οι φίλοι τουλάχιστον Οι άνδρες που βάζουν πάνω από όλους και όλα τους φίλους τους είναι κακό σημάδι.

Σύμφωνα με την έρευνα η τάση αυτή σημαίνει ότι θέλει να επιβραβεύεται και να έχει φανατικούς οπαδούς

Τρόπος οδήγησης

Ο τρόπος οδήγησης ενός άνδρα δείχνει και το είδος του σεξ που κάνει.

Εάν είναι γρήγορο άτσαλο βιαστικό αν οδηγάει πολύ άτσαλα ή πολύ αργά, δες την συμπεριφορά του αυτή σαν οιωνό του τι κάνει και στο σεξ.

Πηγή