Δύο μεταγραφές ακόμη ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

1823

Δύο μεταγραφές ακόμη ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για την ακραία Κασσάνδρα Πρόκτερ και την Χρύσα Κολοσέντα πασαδόρος.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημε ανακοίνωση του Φοίνικα: 

 

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Κασσάνδρα ΠΡΟΚΤΕΡ 20 ετών Ακραία με ύψος 1.78 . Η Κασσανδρα προέρχεται από την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης με μεγάλη παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία .Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης για την άψογη συνεργασία.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Χρύσα ΚΟΛΟΣΕΝΤΑ 20 ετών πασαδορος με ύψος 1.70 . Η Χρύσα που την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με την ομάδα μας προέρχεται από την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης με παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης για την άψογη συνεργασία.