Με 6 αθλητές συμμετείχε ο Νηρέας στον κολυβητικό αγώνα Θασοπούλα-Κεραμωτή.

1256

Ολοκληρώθηκε χθες , ο 18ος Κολυμβητικός Αγώνας Θασοπούλα – Κεραμωτή. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Νέστου . Η ονομασία που δόθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα αναφέρεται στην διαδρομή που κολυμπούν οι συμμετέχοντες ,όπου είναι ανάμεσα στην Θασοπούλα και στην Κεραμωτή .

Απο νωρίς το πρωί 40 κολυμβητές /κολυμβήτριες ηλικίας 14-70 συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα του λιμανιού της Κεραμωτής, όπου αφού έλαβαν τον αριθμό συμμετοχής και τους δόθηκαν οι απαράιτητες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τις καιρικές συνθήκες, επιβιβάστηκαν σε πλοιάρια τύπου bus boats, που τους μετέφεραν στο βορειοδυτικό τμήμα της Θασσοπόυλας.

Οι συμμετέχοντες διάνυσαν μια διαδρομή 2,4 χιλιομέτρων, από την Δυτική ακτή της Θασοπούλας εώς την παραλία της Κεραμωτής, νικώντας για ακόμη μια φορά, τα δυνατά ρεύματα και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν ως συνήθως στην περιοχή .

Ο ΝΗΡΕΑΣ , συμμετείχε για για 4η συνεχή χρονιά στη διοργάνωση με 6 κολυμβητές/τριες αυτή τη φορά και συγκεκριμένα με 1 γυναίκα και 5 άντρες . Συνολικά η ομάδα κατέκτησε 3 μετάλλια 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο .

Οι Κολυμβητές που συμμετείχαν και οι επιτυχίες του ΝΗΡΕΑ είναι οι εξής :

1. Καφετζή Φωτεινή 1η θέση 30-45 ετών
2. Μουσίκας Χρήστος 2η θέση κάτω από 20 ετών
3. Παπαδόπουλος Αδαμάντιος 3η Θέση 45 ετών κ άνω
4. Βαρσαμακίδης Χρήστος
5. Δρακίδης Καριοφύλλης
6. Χαραλαμπίδης Μαργαρίτης

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Πεταλας βγήκε πρώτος στην κατηγορία 30-45 ετών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τιμώντας με τη συμμετοχή τους για ακόμη μια φορά το σύλλογο ΝΗΡΕΑ.