Σάρωσε τα μετάλλια και πάλι ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

1430
6 κολυμβητές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης με μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Σταθερή δύναμη ο ΟΦΘΑ στην Περιφέρεια και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
Ακόμη μία κολυμβητική χρονιά έφτασε στο τέλος της και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης είναι ο τελικός στόχος και ο καλύτερος τρόπος απολογισμού των πεπραγμένων κάθε συλλόγου.Ακόμη μία φορά ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) βρέθηκε στην κολυμβητική κορυφή της Αλεξανδρούπολης και οι κολυμβητές/τριες επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη με 8 μετάλλια (1 χρυσό, 3 ασημένια, 4 χάλκινα) και 108 βαθμούς (99 στις κατηγορίες και 9 στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών) στις αποσκευές τους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών η Ειρήνη Μπράμου στάθηκε άτυχη και δεν κολύμπησε στον τελικό των 100 μ. ύπτιο, αλλά κολύμπησε στους τελικούς των 50 μ. και 200 μ. ύπτιο κατοχυρώνοντας το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Τάσος Κούγκουλος πήρε το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία των Ανδρών αν και είναι μόλις 14 ετών.

Στα αξιοσημείωτα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων σε Βόλο των Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Πάτρα των Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την καταπληκτική σκυταλοδρομία του ΟΦΘΑ στα 4Χ100 μ. Μικτή Ομαδική (Κούγκουλος – Καζάκος – Βολτέζος – Παλακίδης), όπου οι κολυμβητές μας με υπέρβαση και δίνοντας μαθήματα ομαδικού πνεύματος, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Τη δόξα των αγοριών ζήλεψε και η σκυτάλη των Παγκορασίδων Β΄ (Δημητριάδου – Καραφυλλίδη – Τριπάκη – Ξενιτοπούλου) που τερμάτισαν στην 4η θέση, μια ανάσα από το μετάλλιο!

Άτυχη στιγμή ο τραυματισμός του Γιάννη Στούρα στα 1500 μ. ελεύθερο Παίδων που του στέρησε κάθε δυνατότητα να εκτιμήσει την κολυμβητική του κατάσταση. Στα «περίεργα» των αγώνων ήταν η μη συμμετοχή του Μανώλη Στασινόπουλου στα 100 μ. πρόσθιο λόγω λάθους καταχώρησης, από τη Γραμματεία των αγώνων, του χρόνου του στον προκριματικό!

11 κολυμβητές/τριες του ΟΦΘΑ κατάφεραν και κολύμπησαν στην 8άδα των τελικών μετά από τους προκριματικούς.

Πηγή