26η Έκθεση βιβλίου Αλεξανδρούπολη 2017

2005

«26η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»

 

ΕΝΝΕΑ μέρες ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου

κάτω από το φως του Φάρου

 

Εννέα ημέρες θα διαρκέσει φέτος η Έκθεση Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαιρινό ραντεβού με τη μαγεία του Βιβλίου έφτασε.

Η 26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης, θα λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρες 20:00 έως 24:00.

Τον μακροβιότερο Πολιτιστικό Θεσμό της Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν και φέτος – η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) με τα βιβλιοπωλεία της πόλης και με την ενεργό Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ _  ώρα 21:30

Θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «ΒρΑβευση ΕΒΡΙΤΗ ΣυγγραφΕα». Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό του φορέα μας και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουμε τιμήσει τους κ.κ. Απόστολο Ευθυμιάδη, Γεώργιο Παναγιώτου, Θεόδωρο Κυρκούδη, Μιχάλη Πατέλη, Αθανάσιο Γουρίδη και Θεοφάνη Μαλκίδη.

Εφέτος τιμούμε τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Χ. ΚΑΖΑΝΤΖΗ εκπαιδευτικό-νομικό, για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης.

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο Περίπτερό μας ο επισκέπτης μπορεί:

να ανακαλύψει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και σπάνια βιβλΙα από την πλούσια βιβλιοθήκη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., καθώς και

να επισκεφθεί την οργανωμένη Εκθεση ΕβριτΩν ΚαλλιτεχνΩν (Ζωγραφική, Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Χειροποίητη Κούκλα κ.α.).

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΔιαβΑζω, ΔωρΙζω και ΣΩζω μια ΒιβλιοθΗκη»:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο περίπτερό μας συνεχίζουμε όπως σε κάθε Έκθεση Βιβλίου την εν λόγω δράση και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας φέρουν όσα βιβλία έχουν διαβάσει και επιθυμούν να τα δωρίσουν, για να τα χαρίσουμε σε μία βιβλιοθήκη που πραγματικά έχει ανάγκη εμπλουτισμού.

 

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ / ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΦΟΡΕΑ

 

(υπογραμμίζετε ανάλογα)

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΤΗΛ.

 

E-MAIL

 
 

 

Η παρούσα αίτηση αποτελεί την οριστική εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως Εκθέτης στην «26η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης από το Σάββατο 15 έως και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.

Δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετέχω ως καλλιτέχνης ή σύλλογος ή φορέας (υπογραμμίζετε ανάλογα) στο περίπτερο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., για να εκθέσω / προβάλω: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

…. / 7 / 2017

 

Με εκτίμηση,

 

________________________

 

(υπογραφή και ονοματεπώνυμο εκπροσώπου σε περίπτωση συλλόγου)

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

  1. Η «26η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης για εννέα (9) ημέρες, από το Σάββατο 15 έως και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.

 

  1. Οι καλλιτέχνες ή οι σύλλογοι ή οι φορείς που θέλουν να λάβουν μέρος στην Έκθεση ως εκθέτες έργων, προϊόντων ή προβολής δράσεων τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρούσα αίτηση και να τη στείλουν άμεσα έως και την Τετάρτη 12/7/2017 στο email της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.: epofe.evros@gmail.com

 

  1. Η ΕΠΟΦΕ παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο συμμετέχοντα εκθέτη καλλιτέχνη/σύλλογο/φορέα χώρο στο περίπτερό της.

 

  1. Κόστος συμμετοχής: 20€ για όλη την 9ήμερη διάρκεια της Έκθεσης.

 

  1. Η είσοδος του εκθέτη καλλιτέχνη/συλλόγου/φορέα στο χώρο διεξαγωγής της Έκθεσης γίνεται από τις 19:00 έως και τις 24:00 καθημερινά και τις 9 ημέρες.

 

  1. Για περισσότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες, παρακαλούμε πριν την αποστολή της αίτησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6945849355 (Δημήτρης Κελεμίδης, πρόεδρος ΕΠΟΦΕ).

 

  1. Διοργάνωση: Ε.ΠΟ.Φ.Ε. – Βιβλιοπωλεία της Αλεξανδρούπολης.

Με την Υποστήριξη του Επιμελητηρίου Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.