Το inevros.gr συμμετείχε στο σκάνδαλο του αιώνα!!!! (humor)

1468
Θα θέλαμε να διακωμωδήσουμε κι άλλο το γεγονός ότι, σελίδα του διαδικτύου (και με ανώνυμο άρθρο), μας έχει συμπεριλάβει στο κύκλωμα που θέλει το Διδυμότειχο να μην έχει νερό (για κάποιον φανταστικό λόγο μάλλον).

Δεν θα το κάνουμε, γιατί το πραγματικό πρόβλημα υφίσταται ακόμα. Το Διδυμότειχο πάσχει σοβαρά και πονάει. Εμείς που ζούμε ΕΔΩ το βιώνουμε καθημερινά. Και επειδή ακριβώς ζούμε ΕΔΩ πονάμε και αγαπάμε το Διδυμότειχο και τον Έβρο.

Εξάλλου το inevros μ’αυτή τη φιλοσοφία δημιουργήθηκε, (από μια ομάδα νέων ανθρώπων που ζει σε διάφορες πόλεις του Έβρου, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Ορεστιάδα), για να παρουσιάσει από κοντά το τεκταινόμενα στον Έβρο, από καθαρή αγάπη για τον Έβρο.

Τώρα για την ταμπακιέρα, όντως ένας από τους διαχειριστές του inevros είναι ο γιος του προέδρου της ΔΕΥΑΔ.  Μ΄αυτη την ιδιότητα (του διαχειστή του inevros), αλλά και με την ιδιότητα του έντονα προβληματισμένου νέου, που βλέπει επίσης να θίγεται άμεσα ο πατέρας του με μια καταγγελία στο facebook, μας ώθησε να αναζητήσουμε την απάντηση στην καταγγελία.

Το ότι ο Δήμος ή η ΔΕΥΑΔ δεν απάντησε με επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο σχετικό έγγραφο, πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποκατασταθεί το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης νερού στην πόλη, και γιατί ως τώρα δεν έχει αποκατασταθεί το τεράστιο πρόβλημα.

Η μικρή πορεία μας ως τώρα στο χώρο, πέρα από τα λάθη που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε στις αναρτήσεις μας, αποδεικνύει σίγουρα ότι ΔΕΝ είμαστε αβανταδόροι κανενός  και παρουσιάζουμε όλες τις απόψεις και πτυχές όταν αυτές υποπίπτουν στην αντίληψη μας. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Δεν μας ενδιαφέρει η αντιπαράθεση με κανένα άλλο μέσο επικοινωνίας και ο καθένας ας κριθεί από τους αναγνώστες του. 

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας διαβάζετε, για ακόμα μια φορά, γιατί η στήριξή σας είναι τουλάχιστον συγκινητική. Η καταξίωση του inevros σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, το αποδεικνύει άλλωστε.

Σας ευχαριστούμε, η ομάδα του inevros