Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Ramada Hotel Brand έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

1165

Η εταιρεία ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε, ιδιοκτησίας οικογένειας  Παλακίδη, ανακοίνωσε σήμερα ότι το πρώην Thraki Palace Thalasso Spa Hotel & Conference Centre, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, έχει ξεκινήσει διαδικασία εκτεταμένης ανακαίνισης έτσι ώστε να μετατραπεί στο νεότερο ξενοδοχείο Ramada στην Ελλάδα. Το Ramada είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands στον κόσμο, με 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 60 χώρες.

Προγραμματισμένο για να ανοίξει στις 30 Ιουνίου 2017, το 149 δωματίων ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία, μόλις 4 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και διαθέτει μεγάλες συνεδριακές υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2.300 άτομα. Μέσω της εκτεταμένης ανακαίνισης, το ξενοδοχείο θα προσφέρει αναβαθμισμένες υποδομές, όπως δωμάτια και σουίτες με flat TV και αναβαθμισμένες κρεβάτια, μοντέρνα έπιπλα και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν το νέο Thalasso & Spa, ένα χώρο 2.400 τ.μ. που προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, καθώς και ένα σύγχρονο γυμναστήριο.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε την οικογένεια Ramada και ανυπομονούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης την υψηλής ποιότητας διαμονή και υπηρεσίες για τις οποίες είναι γνωστή η αλυσίδα» δήλωσε ο Απόστολος Παλακίδης, Αντιπρόεδρος ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.
«Στο Wyndham Hotel Group επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες το σωστό μέρος για διαμονή, ανεξάρτητα με τον προορισμό που επιλέγουν», δήλωσε ο Edwin Broers, Αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. «Έχουμε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το νέο Ramada Plaza Thraki στην αυξανόμενη οικογένεια ξενοδοχείων μας στη χώρα».
Το Ramada Plaza Thraki θα συμμετάσχει στο Wyndham Rewards®, το απλό μεν αλλά και  επαναστατικό πρόγραμμα πιστότητας από το Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του μια γενναιόδωρη δομή συλλογής πόντων, με δυνατότητα δωρεάν εξαργύρωσης – το πρώτο του είδους για ένα μεγάλο πρόγραμμα ανταμοιβών ξενοδοχείων. Για να μάθετε περισσότερα ή να συμμετάσχετε δωρεάν, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.wyndhamrewards.com.

 

Σχετικά με το Ramada

Μέρος του Wyndham Hotel Group, το Ramada® είναι μια παγκόσμια αλυσίδα περισσοτέρων από 850 πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που καλύπτουν περισσότερες από 60 χώρες και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands παγκοσμίως. Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν εστιατόριο, lounge, δωρεάν πρωινό, καθώς και αίθουσες συνεδρίων, επιχειρηματικές υπηρεσίες, υποδομές γυμναστήριου και Wi-Fi. Τοποθετημένα κοντά στα περισσότερα αεροδρόμια παγκοσμίως, είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή ταξιδιωτών. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους μέσω του προγράμματος Wyndham Rewards®, το πρόγραμμα μελών, στο οποίο μπορεί κάποιος να ενταχθεί δωρεάν στο www.wyndhamrewards.com. Κάθε ξενοδοχείο Ramada ανήκει και λειτουργεί ανεξάρτητα, εκτός από ορισμένα ξενοδοχεία Ramada εκτός των ΗΠΑ, τα οποία διαχειρίζονται συνεργάτες. Η Ramada Worldwide Inc. είναι θυγατρική του Wyndham Hotel Group, LLC και της μητρικής εταιρείας Wyndham Worldwide Corporation (NYSE: WYN). Κρατήσεις  και πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα www.ramada.com.
Το Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων, που περιλαμβάνει περισσότερα από 8.000 ξενοδοχεία και πάνω από 699.700 δωμάτια σε 79 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση www.wyndhamworldwide.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες franchising του ξενοδοχείου, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.whgdevelopment.com.