Ε.Ο.ΠΕ.: Με νίκη επί της Έδεσσας συνέχισαν οι παίδες του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου

1195

Τα παλικάρια του Νίκου Μούχλια μπήκαν αποφασισμένα να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και τα κατάφεραν. Απέδειξαν περίτρανα ότι στο χθεσινό αγώνα έπρεπε να κερδίσουν και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα που έγινε νωρίτερα, μπορούν και εφόσον νικήσουν και σήμερα να πάρουν τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 25-11, 19-25,25-21)

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: (Μούχλιας Νίκος) Αλατζιάς, Αλεξούδης Αθ., Αλεξούδης Ιασ., Κάβουρας, Καζαριάν, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Μιλκίδης, Μουχταρίδης (λ), Μπακαλούδης, Ντούμας, Πανταζής, Παπαδημητρίου (c), Παπάζογλου.

Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Ρέτζιος Νίκος) Αντώνογλου (c), Γιαννούσης, Δάμου, Κολικόπουλος (λ), Κυβελίδης, Πασχάλης, Περισεμλής, Ρέτζιος Φ., Σταλίκας, Τζώτζης.

Στον αγώνα που έγινε νωρίτερα η ομάδα του Ηρακλή νίκησε με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα της Πρέβεζας και έφτασε έτσι στις 2 νίκες σε 2 παιχνίδια και φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Σημερινός αντίπαλος του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου στις 16:00 είναι η ομάδα του Α.Ο. Πρέβεζας. Εφόσον κερδίσει θα βρεθεί σε μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Η βαθμολογία μετά την δεύτερη αγωνιστική είναι η εξής:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ

ΥΠΕΡ

ΣΕΤ

ΚΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ
1 Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 6 0 4
2 Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου 3 4 3
3 Π.Α.Σ. Ίκαρος Έδεσσας 4 5 3
4 Α.Ο. Πρέβεζας 2 6 2

 

 

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης