Αλεξανδρούπολη: Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του απευθύνει το “Ανοιχτό Σχολείο!”.

1144
Ξέρεις να ξεριζώνεις χόρτα, να τσαπίζεις, να κλαδεύεις, να γυρνάς το χώμα και γενικά θέλεις να βοηθήσεις; ή απλά θέλεις να μας στηρίξεις ηθικά & συμβουλευτικά;

Εάν ναι…έλα να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

ΕΛΑ στο 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ σχολείο Αλεξανδρούπολης

(Ικτίνου 12, απέναντι από το 1ο Γενικό Λύκειο)

την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

και με ώρα συγκέντρωσης-έναρξης στις 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

(τέλος εργασιών έως τις 2:00 μμ.)

Θα προετοιμάσουμε συγκεκριμένο τμήμα των παρτεριών της αυλής του σχολείου (εάν έρθετε πολλοί..θα τα δουλέψουμε όλα..): καθαρίζουμε αγριόχορτα, τσαπίζουμε, κλαδεύουμε θάμνους και δέντρα, γυρίζουμε το χώμα, προσθέτουμε νέο χώμα-κοκκινόχωμα, εμπλουτίζουμε με βιολογικό λίπασμα.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: τσάπα, σκαλιστήρι, τσουγκράνα, πατόφτυαρο και ότι εσύ νομίζεις..και έχεις..φέρτο θα μας χρειαστεί! (τηλ. επικοινωνίας: 6945849355).

 

Και όλα αυτά, για να προετοιμάσουμε το ”έδαφος” για τα παιδιά μας, για τη ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ που εντάσσεται στο “ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!” με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡίΑ ΕΝ-ΤάΞΕΙ» και θα πραγματοποιηθεί σε 3 Στάδια (έναρξη από την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και καθ’ όλο το νέο σχολικό έτος 2017-2018).

 

Το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης, υλοποιείται για 4η συνεχόμενη σχολική χρονιά με 302 συμμετέχοντα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών εφέτος απ’ όλη την πόλη, με 13 Δημιουργικά Εργαστήρια Τέχνης & Έκφρασης και δεκάδες Δράσεις. Ένα πρόγραμμα μοναδικό και πιλοτικό όχι μόνο για την Αλεξανδρούπολη, αλλά με αξιώσεις και σε πανελλήνιο επίπεδο. Πραγματοποιείταιμε την ενεργό στήριξη της Διεύθυνσης, καθώς και τη συνεργασία του συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.