Ιδιαίτερη τιμή η εμφάνιση της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

990
Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η επίσκεψη της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας στο Προεδρικό Μέγαρο. Αντιπροσωπεία 25 φοιτητών της Χ.Ο.Φ.Ο. με επικεφαλής τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ., είχε την τιμή να εμφανιστεί ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και να ξεναγηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ενθουσιασμένοι οι φοιτητές της Σχολής μας, δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι, πολύ περήφανοι και εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία τους στο Προεδρικό Μέγαρο. Το γεγονός τους γέμισε δύναμη και επιστρέφουν στην Ορεστιάδα ανανεωμένοι για να συνεχίσουν τις πολιτιστικές δράσεις τους.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Μαΐου 2017 μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ορεστιάδα.
Η Χ.Ο.Φ.Ο. ιδρύθηκε πριν από περίπου δύο έτη και περιλαμβάνει στις τάξεις της έναν μεγάλο αριθμό φοιτητών (πέραν των 100) από τα δύο Τμήματα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει επιδείξει πλούσια δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και η εμφάνιση της ενώπιον του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Σχολή και το Πανεπιστήμιο μας.