Γενική Συνέλευση Του Κολυμβητικού Ομίλου Νέας Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ

891

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
των Μελών του Κολυμβητικού Ομίλου Νέας Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ που εδρεύει στην Ν. Ορεστιάδα, Τ.Κ. 68200, που έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα,

Καλούνται τα τακτικά μέλη του παραπάνω σωματείου, να παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ηλέκτρα στην Ορεστιάδα (οδός Αθανασίου Πανταζίδου αρ. 52), προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Παρουσίαση του έργου και των δράσεων του σωματείου που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και των όσων θα ακολουθήσουν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.
2. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές των ανωτέρω σωμάτων μέχρι το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας του συλλόγου στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

* ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ θα πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας του συλλόγου στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Το ΔΣ του Κ.Ο. Νηρέα Ν. Ορεστιάδας
Ορεστιάδα 18/05/2017