Σουφλί: Εκδήλωση για τη βράβευση της ομάδας πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Σουφλίου και της θεατρικής ομάδας από τον Δήμο Σουφλίου

1106

Την Τρίτη 15 Μαΐου το μεσημέρι στις 12:30 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σουφλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη βράβευση της ομάδας πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Σουφλίου και της θεατρικής ομάδας του από τον Δήμο Σουφλίου.

Η ομάδα της πετοσφαιρισης κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Κρέστενα Ηλείας. Επίσης η θεατρική ομάδα του Λυκείου απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό μαθητικού θεάτρου, στην «Θεατρική Άνοιξη Εφήβων» που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και για την τιμητική παράστασή του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.

Ομάδα Βόλλευ

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός ο οποίος μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο λόγο του: «συνεχάρη τα παιδιά και των δυο ομάδων που μας έκαναν υπερήφανους, μας συγκίνησαν και έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του τόπου μας». Επίσης τόνισε ειδικά στην ομάδα του βόλευ ότι: «ο αγώνας σας ήταν μια κατάθεση ψυχής! Και έστειλε σε όλους ένα ηχηρό μήνυμα: ότι η καρδιά της Ελλάδος μας βρίσκεται και χτυπά εδώ στα σύνορα!». Στη συνέχεια ως Δήμαρχος και ως πατέρας ευχήθηκε και συμβούλεψε τα παιδιά: «η νίκη αυτή να είναι μόνο η αρχή, να ακολουθήσουν πολλές ακόμα νίκες στο στίβο της ζωής σας. Πάντα να βαδίζετε αισιόδοξα, χαρούμενα, αλλά και ταπεινά, κάνοντας το σταυρό σας και αποδίδοντας τις νίκες, πέρα από τη δική σας προσπάθεια και στη δύναμη του Θεού.» Εν κατακλείδι επισήμανε ότι: «η ομαδικότητα και η συλλογική προσπάθεια των νέων παιδιών του Σουφλίου υπενθυμίζει και σε μας τους μεγαλύτερους ένα αισιόδοξο μήνυμα: ότι η ομαδική προσπάθεια φέρει πάντα καρπούς!»

Θεατρική ομάδα Σουφλίου

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης