Βραβεύτηκαν και απο τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς οι μαθητές που διέπρεψαν στον διαγωνισμό φυσικής.

1079

Τους μαθητές Φούρφαρο Αντώνιο-Χρήστο και Παυλίδη Χρήστο του 4ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι κατέλαβαν την 1η και 11η θέση αντίστοιχα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής, στην κατηγορία της Γ΄ Λυκείου, τίμησε το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου προσκάλεσε τους βραβευθέντες μαθητές στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να τους συγχαρεί και να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τα σχέδια και τις προσδοκίες τους. «Αντιπροσωπεύοντας όλους τους Εβρίτες σας συγχαίρω για την επιτυχία σας. Μας κάνατε υπερήφανους! Εύχομαι να έχετε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Να θέτετε υψηλούς στόχους και με μεθοδικότητα να εργάζεστε για την επίτευξή τους! Αποτελείτε φωτεινό και λαμπρό παράδειγμα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς.

Τους μαθητές συνόδευαν ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κ. Στέργιος Αποστολακούδης και ο Διευθυντής του 4ου ΓΕ.Λ. κ. Ιωάννης Κυριαζίδης.