Αυτοκίνητο: 22η Δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης – Αποτελέσματα

1273
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη από τον Ο.Φ.Α.Α. ο 3ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Αυτοκινήτου βορείου Ελλάδος.

Σαράντα συμμετέχοντες, πέραν του αναμενόμενου οι θεατές, πρωτότυπη σχεδίαση, Gymkhana ενταγμένο στον αγώνα και οι πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών και σε αυτήν την διοργάνωση επιβεβαιώνοντας την ορθή απόφαση της ΟΜΑΕ να εμπλουτίσει φέτος τις Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων. Η διοργανώτρια λέσχη σχεδίασε έναν στίβο δύσκολο, αλλά πρωτότυπο και της αξίζουν συγχαρητήρια που το τόλμησε.

Τις δύο διαδρομές, μετρημένες στο εκατοστό του μέτρου, χώριζαν μεγάλα τσουβάλια γεμάτα άμμο και οι συμμετέχοντες διαγωνιζόντουσαν στις πανομοιότυπες παράλληλες «πίστες» ανά ζευγάρι. Το ίδιο συνέβη και με τον αγώνα Gymkhana στον οποίο συμμετείχαν οι 35 από τους 40.

Στην Δεξιοτεχνία, χρόνο ημέρας και την πρώτη θέση στην κατηγορία Α κατέκτησε ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης με Peugeot 106, νιώθοντας όμως την καυτή ανάσα του Καραμανώλη Ιωάννη με Toyota Starlet. Μόλις δύο δευτερόλεπτα πιο αργός ο Κουνατιάδης Δημήτρης με Opel Kadett.

Στην κατηγορία Β η πρωτιά κατοχυρώθηκε από το Fiat Punto με οδηγό τον Οικονομίδη Κωνσταντίνο, την δεύτερη θέση κατέλαβε το Mazda 2 με οδηγό τον Αγραφιώτη Ιωάννη, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε το fiat Punto GT του Νταρίβα Δημήτρη.

Η κατηγορία Γ είχε φυσικά την τιμητική της με 25 μνηστήρες να φλερτάρουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Μια Opel Manta και δύο Opel Ascona αποτέλεσαν την πιο γρήγορη τριάδα της κατηγορίας με οδηγούς τους Μαυροκέφαλο Σάββα, Τσολακίδη Θεόδωρο και Μορφόπουλο Γεώργιο.

Επόμενη Δεξιοτεχνία στις 28 Ιουνίου στην πόλη της Ορεστιάδας από την Action Road

Πηγή