Συνελήφθησαν 3 Έλληνες κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη.

890

Συνελήφθησαν χθες (3-5-2017), στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 62, 39 (άντρες) και 23 (γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 62χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 19 ναρκωτικά δισκία.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ο 39χρονος, διότι, εντοπίστηκε να κατέχει στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7 γραμμαρίων.

 

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Καβάλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν την 23χρονη, διότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.