Με πολλά μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

1618
Με οκτώ μετάλλια και πολλές διακρίσεις στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης από την Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων- Παγκορασίδων) που διεξήχθη στο Ε.Γ. “Ιωάννης Μελισσανίδης” στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης 29-30 Απριλίου 2017.


Ήταν μια άρτια οργανωμένη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση, καθώς συμμετείχαν 25 σύλλογοι με 57 αθλητές και 87 αθλήτριες.

Οι διακρίσεις του συλλόγου μας:

Στην κατηγορία Δ1 Παμπαίδων

ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στους κρίκους, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο έδαφος, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, 4η θέση στο μονόζυγο και 6η θέση στον ίππο με λαβές.
ΗΛΙΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ 12η θέση στο σύνθετο ατομικό και 8η θέση στο μονόζυγο.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΥΛΟΥΤΙΔΗΣ 19η θέση στο σύνθετο ατομικό και ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ 23η θέση στο σύνθετο ατομικό. Και για τους δύο ήταν ο πρώτος τους επίσημος αγώνας, δίνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Στην κατηγορία Δ2 Παγκορασίδων
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο άλμα, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο δίζυγο και 7η θέση στο έδαφος.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ 4η θέση στο δίζυγο και 12η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία Δ1 Παγκορασίδων
ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ 4η θέση στο δίζυγο, 5η θέση στο άλμα και 8η θέση στο σύνθετο ατομικό, αν και ταλαιπωρούταν όλο το διήμερο των αγώνων από εμπύρετη ίωση.
Οι αθλήτριες ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ και ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ, αν και οι νεαρότερες στην κατηγορία τους, πραγματοποίησαν έναν πολύ δυνατό αγώνα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους στον πρώτο τους επίσημο αγώνα, δείχνοντας ότι αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου μας ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΖΗ, ΑΝΕΣΤΗ ΜΕΛΙΞΕΤΙΑΝ και τον ειδικό συνεργάτη του συλλόγου μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, για την ποιοτική και μεθοδική δουλειά τους.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους.