Η Βύσσα απέκτησε καρδιογράφο. Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών για την πρωτοβουλία

1382
Η ανακοίνωση του Συλλόγου διαμέσου της κ. Μπαχαρίδου αναφέρεται στην πρωτοβουλία και τους συμμετέχοντες στην ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό του ιατρείου της Βύσσας. Ενισχύεται έτσι το αίσθημα ότι κάποιοι συμπολίτες μας αγαπούν τον τόπο τους και σε κάθε περίσταση το αποδεικνύουν.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Συλλόγου που παραδόθηκε στις 25.04.2017:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, του Συλλόγου Γυναικών Νέας Βύσσας ενίσχυσης του ιατρείου μας με ιατρικό εξοπλισμό είναι γεγονός!

Ο καρδιογράφος δωρεά του κ. Μουτούδη Νικολάου ιατρού στη Γενική Κλινική στη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε σήμερα 25/04/2017  στη γενική γιατρό του περιφερειακού ιατρείου Βύσσας κ. Θεοδώρα Σεμέν καθώς και μία σειρά ιατρικού εξοπλισμού απο δωρεές επαγγελματιών του χωριού μας που θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου μας, μία δωρεά η οποία οφείλετε στις ενέργειες του κ. Ασμανίδη Ευάγγελο μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Βύσσας, τον οποίο δημόσια ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία του.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Τοψίδη Κυριάκο Βυσσιώτη κάτοικο Βρυξελλών καθώς και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι είτε διαμένουν στο χωριό μας είτε στο εξωτερικό για τις δωρεές τους.

Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε την πλήρη κατάσταση με τα ονόματα  και τις δωρεές τους.