«Κοκάλωσε» ο Βίτσας σε ερώτηση για το επίδομα «Παραμεθορίου!»…Αλλά!

797
«Κοκάλωσε ο ΑΝΥΕΘΑ Βίτσας» σήμερα το πρωί στην  εκπομπή Πρώτη Γραμμή της Τηλεόρασης του ΣΚΑΙ,αφού πρώτα μας ανέλυσε οτι  η Κυβέρνηση θα ρίξει όλο το βάρος στην διπλωματία και όχι στους Εξοπλισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων !

Σύμφωνα με τον ΑΝΥΕΘΑ Βίτσα αφού μας είπε τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  έχουν υποστεί μειώσεις της τάξεως  και πάνω των 35% ( δεν τα έχει υπολογίσει σωστά ) και οι Απόστρατοι πολύ περισσότερες ,αλλά δεν ανέφερε ποσοστό …Ανακοίνωσε οτι υφίστασαι πρόγραμμα ανοικοδομήσεως κατοικιών των Στελεχών !

Καλό θα ήταν όμως κ.Υπουργέ να μας δώσετε ένα ποσοστό επι των Στελεχών ε.ε που διαμένουν τα ΣΟΑ ,τότε θα καταλάβουν και οι όσοι τον άκουσαν την αλήθεια!

Αλλά εκείνο που κοκάλωσε τον Βίτσα ήταν η Ερώτηση του δημοσιογράφου που μετέφερε  ερωτήσεις Στελεχών από την Αλεξανδρούπολη  πότε και αν  θα καταβληθεί  επιτέλους το Επίδομα Παραμεθορίου στα Στελέχη μας …»Μην φανταστείτε τίποτε το σπουδαίο!»

Αφού ο Βίτσας δεν ήξερε να πληροφορήσει πότε και αν θα καταβληθεί το επίδομα ,υπενθύμισε οτι αυτή η Κυβέρνηση  επανέφερε το επίδομα …Τελικά δήλωσε οτι θα το πάρουν αυτοί που το δικαιούνται αλλά δεν ξεκαθάρισε το πότε !

Χαρακτηριστικά είπε θα το πάρουν όσοι το διακινούνται και η Αλεξανδρούπολη είναι στις περιοχές που το δικαιούνται …Εννοώντας ότι θα υπάρχουν και Περιοχές που δεν θα καταβληθεί !

Όσο για την επιστροφή του 50% των Αναδρομικών στου Αποστράτους μετά την απόφαση Καταπέλτη του ΣτΕ δεν έκανε την παραμικρή νύξη …Αυτά για όσους αναμένουν !

το video εδώ http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=288259

veteranos.gr