Αλεξανδρούπολη: Αυτό είναι το όραμα του Πανόπουλου για την δυνατή Θράκη

1157
Ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στον “Sport24 Radio 103.3” όπου αποκάλυψε την επιθυμία να έχουν μία ομάδα στην κορυφαία κατηγορία Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Η Παρασκευή ήταν σημαντική ημέρα για τον Χρήστο Πανόπουλο καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά στο ποδόσφαιρο από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στο περιθώριο αυτής της τιμητικής βράβευσης μίλησε στον “Sport24 Radio 103.3”.

Εκεί μάλιστα δεν έκρυψε πως όραμά του είναι η Ξάνθη, η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη να έχουν μία ομάδα στην κορυφαία κατηγορία “για να δηλώνουν παρών τόσο στην Ελλάδα όσο και στους διπλανούς μας”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:

Για την βράβευση του από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωστα Ζαγναφέρη: “Ήταν μια μεγάλη τιμή για εμένα η βράβευση μου. Στη Θράκη πρέπει να σκύψει περισσότερο, ο κόσμος και η Πολιτεία, ώστε να γίνουν πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Η Θράκη ακούγεται μέσα από το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ άσχημο για την Κομοτηνή που δεν εκπροσωπείται στην Superleague. Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, πρέπει να έχουν μία ομάδα στην κορυφαία κατηγορία και να δηλώνουν “παρών” τόσο εδώ στη χώρα μας όσο και στους διπλανούς μας. Αυτό θέλει προσπάθεια απ” όλους”.

contra.gr