Παράταση Έκθεσης Ζωγραφικής-Αγιογραφίας Στράτου Ιωαννίδη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

1223
Η ατομική ζωγραφική έκθεση του Στράτου Ιωαννίδη με θέμα «Βήματα στον Έβρο» λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που είχε και την αγάπη που έδειξε το κοινό για τα εκθέματα παρατείνεται έως το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017.

ekthesi-zografikis-ioannidis

Οι επισκέπτες  θα έχουν για κάποιες ακόμη μέρες την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στον Έβρο με τις δημιουργίες του καλλιτέχνη και να έρθουν πιο κοντά στο θείο μήνυμα των ημερών του Πάσχα μέσα από τις αγιογραφίες του.

Η έκθεση λειτουργεί ήδη και παρατείνεται έως το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, 14ης Μαΐου 63. Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

 

Ο Στράτος Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1973 και ζει με την οικογένεια του στην Αλεξανδρούπολη. Ζωγραφίζει συστηματικά από πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων Marketing στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και παράλληλα ασχολήθηκε με την ζωγραφική και την αγιογραφία δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους του είδους όπως ο Δ. Βάσσος και ο κ. Γεωργιάδης. Οι αγιογραφίες του κοσμούν ναούς τόσο στον Έβρο όσο και στη Ροδόπη και οι φορητές εικόνες που έχει δημιουργήσει ταξιδεύουν στην Ελλάδα και σε χώρες όλου του κόσμου.