Στην Αλεξανδρούπολη θα προετοιμαστεί η εθνική για τον αγώνα με Τυνησία

939
Σε διπλό ταμπλό θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει τέλη Μαΐου (23-28) στην Ολλανδία.

Σε διπλό ταμπλό θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει τέλη Μαΐου (23-28) στην Ολλανδία. Οι διεθνείς, με νέο προπονητή τον Κώστα Αρσενιάδη, θα κάνουν την πρώτες τους προπονήσεις στην Αλεξανδρούπολη, στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Τα πρώτα και τελευταία τους φιλικά θα τα δώσουν στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη με αντίπαλο την Τυνησία που αποτελεί μόνιμο παρτενέρ μας τα τελευταία χρόνια. Οι μεγάλες ομάδες, που θα έπρεπε να κοντραριστεί η Εθνική, δυστυχώς δεν δέχονται φιλικά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Υπενθυμίζουμε ότι στο τουρνουά πρόκρισης της Ολλανδίας η πρώτη θέση δίνει απευθείας συμμετοχή στο Μουντιάλ ενώ η δεύτερη οδηγεί σε μπαράζ. Η γηπεδούχος Ολλανδία, η Σλοβακία του Κράβαρικ,  η Αυστρία, το Λουξεμβούργο και η Μολδαβία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής.

novasports.gr