25η Μαρτίου: Ηχηρό μύνημα από τους Έλληνες του Αννόβερου προς κάθε κατεύθυνση

1130
Οι Έλληνες του Αννόβερου γίορτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με κάθε επισημότητα και έστειλαν έτσι ίσως το σημαντικότερο μύνημα που μπορεί να λάβει ο απανταχού ελληνισμός

annovero-25h-martiou

Η ενότητα και η αφύπνιση είναι ο πρώτος στόχος που πρέπει να βάλουμε ως λαός και είμαστε σίγουροι πως έτσι θα ξεπεράσουμε κάθε δύσκολο σκόπελο που βρίσκεται μπροστά στην ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας.

annovero-25h-martiou-1

Ιδού λοιπόν το μύνημα των Ελλήνων του Αννόβερου.

annovero-25h-martiou-2

“Ο πολιτιστικός σύλλογος Θρακιωτών Αννοβέρου “Ορφέας” συμμετείχε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που διοργάνωσαν οι φορείς Ελλήνων του Αννοβέρου. Μέλος των φορέων αυτών ο σύλλογός μας έδραμε στην επιτυχία της διοργάνωσης και με την χορευτική του ομάδα και με τα μέλη του που βοήθησαν στην μεγάλη αυτή γιορτή. Ευχαριστούμε το χορευτικό του συλλόγου που παρουσίασε χορούς από την Θράκη μας.

annovero-25h-martiou-3

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν στους φορείς Ελλήνων Αννοβέρου και είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα μεγαλουργήσουμε ως Έλληνες. Η καρδιά της Ελλάδας σήμερα χτυπούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Κάτω Σαξονίας και αύριο η γερμανική κοινωνία της πόλης θα γνωρίζει: Οι ΄Ελληνες τιμούν τους ήρωές τους και την Πατρίδα τους.”