Πασχαλινή Δράση Του Κέντρου Στήριξης Παιδιού Και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης Για Το 2017

1050

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος προσκαλεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όλους τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στην νέα πασχαλινή του δράση, που θα χαρίσει χαμόγελα και ικανοποιήση στα παιδιά με μία ευγενική πράξη αγάπης.

Με την πασχαλινή δράση δωρίζετε μία λαμπάδα, ένα πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και ένα τσουρέκι σ΄ένα παιδί που υποστηρίζεται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης.

Η δράση θα υλοποιηθεί για την περίοδο 17 Μαρτίου – 7 Απριλίου. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, Σκρά 1, ή να καλέσουν στο 25510 51856, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 10:30 – 18:30 μ.μ.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS λειτουργεί από το 2012 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών στην κατεύθυνση της πρόληψης. Συγκεκριμένα, παρέχονται δωρεάν από ειδικό επιστημονικό προσωπικό υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε γονείς και παιδιά, εκπαιδευτική βοήθεια και υπηρεσίες λογοθεραπείας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Μαρία Εμμανουηλίδου, (Κοινωνική Λειτουργός)

Μαρία Ιωαννίδου,  (Γραμματέας)

τηλ-fax: 25510 51856

e-mail: sosthrakicenter@sos-villages.gr