Η Εβρίτισα Χριστίνα Καραφυλλάκη που πήρε μέρος στο Rising Star μιλάει στο inevros.gr

1891

1.Από που κατάγεσαι;

Κατάγομαι από το Σοφικό Έβρου , όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς μου . Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας .

2.Απο πότε ασχολείσαι με τη μουσική;

Ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρή . Πρώτη φορά έπιασα το μικρόφωνο στα χέρια μου σε μια σχολική γιορτή στο δημοτικό , όταν και είπα το πρώτο μου “επίσημο ” τραγούδι , στα ολλανδικά βέβαια . Ωστόσο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδώ , αφού μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια που αγαπά ιδιαίτερα την ελληνική λαϊκή και παραδοσιακή μουσική . Πιο έντονα ασχολήθηκα με τη μουσική στα 10 μου , όπου ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και πιάνου .

3.Ασχολείσαι επαγγελματικά με το τραγούδι;

Ναι , τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι . Είναι κάτι που με γεμίζει και που πραγματικά αγαπώ , χωρίς βέβαια να παραμερίζω την βασική μου δουλειά που είναι το εστιατόριο που έχουμε . Όσον αφορά την ενασχόληση μου με το τραγούδι εδώ στην Ολλανδία , εκτός από αρκετά live που πραγματοποιώ στο εστιατόριο μας , τραγουδώ σε ολλανδικά ή ελληνικά event που διοργανώνονται στην Ολλανδία , δίνω συναυλίες σε τοπικά θέατρα με αποκορύφωμα την περσινή μου περιοδεία με τον κύριο Σεβίλογλου και τους αξιόλογους μουσικούς του με τους οποίους πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο tour στα καλύτερα θέατρα της Ολλανδίας . Χαίρομαι πολύ για όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που μοιράζομαι με το ολλανδικό κοινό , το οποίο εκτιμά και αγαπά το καλό ελληνικό τραγούδι . Εύχομαι να συνεχίσω έτσι και βήμα βήμα να χαρίσω σ’αυτούς αλλά και στους Έλληνες ακόμα περισσότερες συγκινήσεις .

4.Πως πήρες την απόφαση για το διαγωνισμό τραγουδιού;

Η απόφαση της συμμετοχής δεν ήταν δίκη μου , αλλά της θείας μου της Βάσως η οποία πήρε την πρωτοβουλία να με δηλώσει στο παιχνίδι έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου . Η αλήθεια είναι ότι στο τηλεφώνημα της εκπομπής για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι πιάστηκα απροετοίμαστη καθώς δεν ήξερα τίποτα , όμως είπα να το τολμήσω και να ανακαλύψω αυτήν την απρόσμενη για μένα περιπέτεια .

Τέλος ήταν μια καλή ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω μπροστά στο ελληνικό κοινό και ευχαριστώ πολύ το show του ant1 γι αυτό .

5.Πως σου φάνηκε αυτή η εμπειρία;

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία μέσα από την οποία μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω πολύ καλούς ανθρώπους και σωστούς επαγγελματίες που με βοήθησαν και μου στάθηκαν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού . Γι ακόμη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μακεδόνα και τους συνεργάτες του , αλλά και τους υπόλοιπους κριτές του show που με τίμησαν με τα όμορφα λόγια τους .

6.Θα ξαναπήγαινες;

Αν με ρωτάτε αν θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να παρατείνω το χρόνο συμμετοχής μου στο RisingStar , τότε σίγουρα θα ήθελα να το κάνω και μακάρι να μπορούσα να δώσω όλα αυτά που δεν πρόλαβα , όπως το να επεκταθώ περισσότερο στο παλιο λαϊκό τραγούδι που τόσο πολύ αγαπώ .

7.Τι σκέφτεσαι να κάνεις απο δω και πέρα;

Προς το παρόν συνεχίζω το τραγούδι και τις ζωντανές εμφανίσεις μου εδώ στην Ολλανδία . Είμαι πάντα ανοιχτή σε νέες προτάσεις και όμορφες συνεργασίες και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να συνδυάσω τόσο το ελληνικό όσο και το ολλανδικό τραγούδι μέσα από ένα ντουέτο που θα μπορέσει να ενώσει μουσικά τις 2 αγαπημένες μου χώρες . Εύχομαι με την πάροδο του χρόνου κάνοντας σταθερά βήματα να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα και γιατί όχι στο άμεσο μέλλον να αποκτήσω και το δικό μου τραγούδι .

8.Τι θα έλεγες στα παιδιά που ξεκινάνε τώρα και θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι;

Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι ποτέ να μην το βάζουν κάτω και να μην παρατούν το όνειρο τους ακόμα κι αν πολλές φορές αποτύχουν . Γιατί η αποτυχία δεν είναι επιβεβαίωση της αξίας μας αλλά κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και σταδιακά να βελτιωνόμαστε . Τέλος το τελευταίο που θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά είναι ότι σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά η διαδρομή και η προσπάθεια για να φτασουμε σε αυτό . Και παιδιά … Ποτέ μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας !!