Η Έν. Συλ. και Ομ. Εθελ. Αιμοδοτών Ν. Έβρου συμμετείχαν ενεργά στη συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού με την τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα

1071

Η  Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου συμμετείχαν ενεργά στη συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού με την δημοφιλή τραγουδίστρια  Πέγκυ Ζήνα που πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα 13 Μαρτίου 2017  στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός».

Οι εθελοντές της ενώσεως μοίρασαν ενημερωτικό υλικό πληροφορώντας τα περί αιμοδοσίας άλλα σύλλεξαν και δείγματα  μυελού των οστών από τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, που η προσέλευση τους ήταν αθρόα και τα αποτελέσματα αξιόλογα.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο  Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός»  και συγκεκριμένα την κυρία Γκαιδατζή Αναστασία που αποδεχτήκαν την συμμετοχή μας. Ευχαριστούμε επίσης την κυρία Πέγκυ Ζήνα, διότι αποδεικνύοντας ξανά την ευαισθησία και τα φιλάνθρωπα αισθήματα της έδωσε δείγμα μυελού των οστών και έγινε μέλος της Ενώσεως  Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου.

Η  Έν. Συλ. και Ομ. Εθελ. Αιμοδοτών Ν. Έβρου συμμετείχαν ενεργά στη συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού με την τραγουδίστρια  Πέγκυ Ζήνα

 

Με εκτίμηση

Φυδανάκης Παναγιώτης

Πρόεδρος  της Ένωσης  Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου.