Οι δηλώσεις του Μπάμπη Σταματόπουλου και του Γιώργου Πεντίδη, πριν τον μεγάλο ημιτελικό με Κηφισιά.

1113
Η Ορεστιάδα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια σε φάιναλ-4 και ο Μπάμπης Σταματόπουλος στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα στην ομάδα λόγω του υποβιβασμού της, ωστόσο δεν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για βόλτα και θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί.

«Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που συμβαδίζουν τα 15 χρόνια που έχει να κάνει η Θεσσαλονίκη φάιναλ-4 με τα χρόνια που έχει να παρουσιαστεί η Ορεστιάδα στη διοργάνωση. Μας έχει πικράνει ο υποβιβασμός και γι’αυτό δεν μπορούμε να το χαρούμε αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Περάσαμε σημαντικά εμπόδια, θέλαμε να έρθουμε και γι’αυτό είμαστε εδώ. Αγωνιστικά είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα το παλέψουμε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η Ορεστιάδα είναι πληγωμένο λιοντάρι ο Μπάμπης Σταματόπουλος τόνισε: «Αυτό δεν μπορώ να το πω από το μικρόφωνο αλλά μέσα στο παρκέ. Είναι διαφορετικά τα παιχνιδιά αυτά με του πρωταθλήματος. Υπάρχουν οι εκπλήξεις σίγουρα, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Δεν ήρθαμε για βόλτα, ούτε για να χάσουμε και να φύγουμε. Να κάνουμε το καλύτερο για την ιστορική ομάδα που αποχαιρετά την Volley League».

«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ο κεντρικός της Ορεστιάδας Γιώργος Πεντίδης δήλωσε: «Η Ορεστιάδα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια σε τελική φάση Κυπέλλου. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ αλλά και στεναχωρημένοι που η ομάδα έπεσε στην Α2. Θέλουμε να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχουμε δείξει ως τώρα στον κόσμο».

 

Σταματόπουλος: «Τον καλύτερο μας εαυτό, δεν ήρθαμε για βόλτα»

πηγή