Τα σχολεία που κατέκτησαν την πρώτη θέση στους σχολικούς αγώνες στον Νομό Έβρου για το 2017

1203

Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων στο Νομό Έβρου.

Οι ομάδες των σχολείων που κατέκτησαν την 1η θέση έχουν ως εξής:

  • Στην Πετοσφαίριση (βόλεϊ) αναδείχτηκε πρωταθλητής το ΓΕΛ Σουφλίου στα Αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στα κορίτσια.

 

  • Στο Ποδόσφαιρο Αγοριών το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας.

 

  • Στην Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ) το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας στα Αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στα Κορίτσια.

 

  • Στη Χειροσφαίριση (χάντμπολ) το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης σε Αγόρια και Κορίτσια.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες του Έβρου συνεχίζουν στη Β΄ Φάση και θα αγωνισθούν στην Κομοτηνή απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες της Ροδόπης.

Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες από τις αναμετρήσεις μεταξύ Ροδόπης -Έβρου θα αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ξάνθης με έδρα την Ξάνθη.

Η Β΄ Φάση ολοκληρώνεται με τις νικήτριες ομάδες των παραπάνω αγώνων να αντιμετωπίζουν τις νικήτριες ομάδες των αγώνων μεταξύ Δράμας -Καβάλας στον Έβρο, εφόσον υπάρχουν ομάδες που προκρίθηκαν από το νομό.

Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Α΄ Φάση των αγώνων Στίβου με μαθητές και μαθήτριες από τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Έβρου.

Ακόμη, ξεκίνησαν και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι διοργανώσεις των Σχολικών Αγώνων ‘’ΑθλοΠαιδείας’’ Γυμνασίων Έβρου.

Έχουν ολοκληρωθεί ήδη τα Τουρνουά της Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) και της Χειροσφαίρισης (χάντμπολ), ενώ στις 14 και 15 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Τουρνουά της Πετοσφαίρισης (βόλεϊ) σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Ορεστιάδα.

Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Στίβος παράλληλα με τη διοργάνωση των Λυκείων και στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Ποδόσφαιρο.

 

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης